Home

Етериум: Очаква се потенциално рали, ако цената премине прага от $2,800

24.08.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Очаква се потенциално рали, ако цената премине прага от $2,800

Цената на Етериум може да е на прага на значителен подем, но анализаторите предполагат, че седмичното затваряне над $2,800 е от решаващо значение за потвърждаване на движението.

Крипто анализаторът Матю Хайланд смята, че подобно затваряне може да тласне Етериум (ETH) към диапазона от $3,500, което би било от полза и за други криптовалути. Понастоящем ETH се търгува близо до $2,750, след като през последната седмица се колебаеше около $2,600.

Макар че някои търговци виждат в потенциалния спад до $2,600 риск за лонг позициите, данните показват по-малка експозиция към понижение в сравнение с възможния ръст.

Въпреки неотдавнашните печалби, ниската мрежова активност на Етериум и таксите за транзакции остават проблем, според Джейми Коутс от Real Vision. Той твърди, че макар да са налице условия за рали, за устойчив растеж е необходимо съживяване на използването на мрежата.

За разлика от него, Бумер Сарага от Khelp Financial смята, че основите на Етериум са стабилни, като мрежата се доближава до пика на производителността, и очаква цената скоро да навакса.

В същото време ветеранът трейдър Питър Бранд очерта два възможни пътя за Етериум: покачване над $2,960, което предлага солиден изход за лонг позициите, или по-нататъшен спад до около $1,650, ако настоящият низходящ тренд продължи. От 25 юли насам Етериум спадна с близо 20% въпреки въвеждането на спот ETF-и в САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на XRP от експерт

Ripple, реномирана финтех компания, известна с постоянните си иновации и партньорства, се бори да отрази растежа си в цената на своята криптовалута XRP през последните седем години.

19.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ще успее ли да се възстанови цената на Етериум и кога?

Етериум (ETH), водещият алткойн, се представя по-слабо от Биткойн (BTC) от началото на 2024 г., което разочарова много инвеститори.

19.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.