Home

Cardano отложи следващия хард форк за септември – ето защо

24.08.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano отложи следващия хард форк за септември – ето защо

Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, обяви в платформата X, че очакваната хард форк версия на Chang ще бъде отложена.

Хоскинсън приписва забавянето на Binance, водещата крипто борса по обем на търговията, както и на няколко други централизирани платформи, които се нуждаят от повече време за подготовка. Той спомена:

Изглежда, че Binance и някои други се нуждаят от допълнително време, за да приведат нещата в ред, затова отлагаме старта с още една епоха, за да дадем възможност на условията да се подобрят.

Според Хоскинсън сега се предвижда хард форкът да стартира през септември.

Въпреки забавянето той подчерта, че преходът към Voltaire ерата за Cardano ще продължи по план. В отделен пост той заяви:

Нищо няма да спре надграждането на Voltaire. Имаме избрано правителство, което е готово да поеме управлението. Ракетата остава на мястото си, докато условията са подходящи.

По-рано се очакваше Chang хард форкът да заработи на 27 август, след като екипът на Input Output обяви, че след като повече от 70% от операторите на стейкинг пуловете (SPO) на ADA са надградили до версия 9.1.0 на възела.

Хард форкът вече бе претърпял предварително забавяне поради DDoS атака срещу ADA мрежата в края на юни. Chang е важна стъпка във Voltaire ерата на Cardano, която има за цел да установи напълно децентрализирано управление на общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Google Cloud представя нова блокчейн услуга

Google Cloud представи нова услуга “Blockchain Remote Procedure Call” (RPC), предназначена да опрости взаимодействието с блокчейн данни за разработчиците на криптовалути и да подобри производителността на децентрализираните приложения (DApps).

19.09.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.