Home

Dogecoin (DOGE) може да нарасне с 90% след туит на Илон Мъск, a Pepe Unchained мина $10 милиона

23.08.2024 17:42 4мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) може да нарасне с 90% след туит на Илон Мъск, a Pepe Unchained мина $10 милиона

Dogecoin (DOGE) отново разпалва очакванията на инвеститорите. Цената може да се подготвя да излезе от низходящия клин.

Подкрепата на пазара и инвеститорите е видима, въпреки че все още не е достатъчно силна, но може да помогне за възстановяване на потенциала на DOGE.

Купете Pepe Unchained

Dogecoin тества своите граници

Цената на Dogecoin е близо до превръщането на ключово съпротивление в подкрепа, което би потвърдило успешен пробив. Един от основните катализатори за това рали може да бъде скорошната публикация в X на Илон Мъск. Той заяви, че с удоволствие би поел “Департамента за правителствена ефективност” (Department of Government Efficiency), известен още като DOGE.

Понастоящем анализаторите очакват DOGE да нарасне. Индикаторът за сближаване и разминаване на подвижната средна стойност (MACD) допълнително подкрепя тази възходяща динамика.

Метриката отчита увеличение на общия пазарен импулс, което предполага, че пазарните настроения започват да се подобряват, индикирайки потенциал за възстановяване на цената на Dogecoin.

Въпреки този положителен технически сигнал, други фактори могат да намалят темпото на това възстановяване. Едно от основните притеснения е поведението на големите инвеститори, известни като “китове“.

В момента китовете наблюдават минимален ръст в притежанията си. През последните две седмици портфейлите, които държат между 100,000 и 10 милиона DOGE, са отбелязали само $300 милиона приток. Липсата на голямо натрупване от страна на тези основни играчи отчитат предпазлив подход, отразяващ несигурност или колебание на пазара.

Бавното увеличаване на позициите от страна на китовете може в крайна сметка да забави процеса на възстановяване на цената на DOGE. Без сериозно участие от тези големи инвеститори, възходящият импулс, индикиран от MACD, може да не се превърне напълно в устойчиво повишение на цената на меме токена.

Купете Pepe Unchained

Прогноза за цената на DOGE: Ще има ли възходящ импулс?

Цената на Dogecoin се приближава към пробив от низходящия клин около $0.1059. Моделът предполага 90% увеличение, което определя целта на $0.20.

Посочените по-горе фактори предполагат, че това рали може да отнеме известно време, тъй като пробивът все още не е потвърден. Това ще се случи, когато $0.1168 се превърне в подкрепа, позволявайки рали към $0.1286.

Все пак, има шанс този пробив да се провали, както се случи в средата на юли. Това може да доведе до спад на Dogecoin до $0.10 или по-ниско, което би обезсмислило възходящата прогноза.

Pepe Unchained събра над $10 милиона, цената с потенциал за повишение

За разлика от Doge обаче,$PEPU не дава двупосочни сигнали. Pepe Unchained продължава да впечатлява крипто общността, като вече е събрал над $10 милиона в своята предпродажба. Според разработчиците на проекта той демонстрира забележителен напредък и се очаква цената на токена да се повиши още утре, привличайки допълнителен интерес от инвеститорите.

Един от ключовите фактори за успеха на Pepe Unchained е високата годишна доходност от стейкинг, достигаща впечатляващите 198% APY. Тази потенциална възвръщаемост създава голям стимул за дългосрочно притежание на токените и допринася за стабилността на проекта.

Големи надежди за Pepe Unchained в крипто пространството

Pepe Unchained се позиционира като иновативен проект, съчетаващ популярността на меме културата с реалните блокчейн приложения. Тази уникална комбинация привлича широк спектър от инвеститори – от ентусиасти на меме монетите до по-сериозни играчи в крипто пространството.

Според разработчиците на проекта експертите в индустрията изразяват оптимизъм относно бъдещето на Pepe Unchained, отбелязвайки потенциала му да се превърне в ключов играч на пазара на меме токените. С наближаването на края на предпродажбата, очакванията за грандиозен дебют на публичните борси нарастват.

Успехът на Pepe Unchained подчертава продължаващия интерес към иновативни крипто проекти, дори в периоди на пазарна волатилност. Инвеститорите ще следят внимателно развитието на проекта в предстоящите седмици и месеци.

Купете Pepe Unchained


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.