Home

5 алтернативни монети, които „китовете“ разглеждат на фона на предизвикателствата пред BTC

23.08.2024 14:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 алтернативни монети, които „китовете“ разглеждат на фона на предизвикателствата пред BTC

Тъй като Биткойн е изправен пред сътресения, инвеститорите с дълбоки джобове се насочват към алтернативни криптовалути.

Тези съобразителни играчи правят големи залози на конкретни монети, които са готови за значителни печалби. Открийте кои по-малко известни токени привличат голямо внимание и защо те имат за цел да надминат краля на криптовалутите. Проучете потенциалните звезди в предизвикателния крипто пейзаж.

Предварителната продажба на CYBRO надхвърля $1.6 милиона: Една на милион възможности за инвестиране в необанка

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на ексклузивения токен на проекта бързо надхвърля $1.6 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази авангардна необанка предлага на инвеститорите несравними възможности да увеличат печалбите си при всякакви пазарни условия.

Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични на цена по време на предварителната продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране, както и на стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 80 милиона вече са продадени, това може да се окаже златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който може да се окаже един на милион.

>>>Присъединете се към CYBO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1,200%<<<

Проучване на Solana: мащабируемо решение за децентрализирани приложения

Solana привлича вниманието с фокуса си върху мащабируемостта за децентрализирани приложения. Тя се конкурира с Ethereum и Cardano, като предлага бързи транзакции и гъвкави възможности за разработка. Монетата SOL е жизненоважна за екосистемата на Solana. Тя поддържа транзакции, възнаграждава участниците и захранва персонализирани програми. Архитектурата на Solana избягва сложните решения, като се надява да привлече разработчици и инвеститори. Защо трябва да обмислите възможността да инвестирате в SOL? Тя предлага платформа, насочена към проекти с голям капацитет и висока активност. Предимствата включват силна основа за разнообразни приложения, потенциал за растеж и активна подкрепа от общността. Инвеститорите могат да открият възможност в нейния ангажимент за изграждане на мащабируеми блокчейн решения.

XRP: проучване на потенциала на дигитална валута без граници

XRP е дигитална валута, която предлага бързи и евтини транзакции. Тя е част от XRP Ledger – децентрализирана мрежа, която не разчита на централен орган. Това прави транзакциите сигурни и необратими. Едно от предимствата на XRP е, че тя позволява безпроблемни плащания в различни валути, без да е необходима банкова сметка. Монетата е създадена, за да даде възможност за по-бързи и по-ефективни трансгранични плащания. Ripple, компанията, която стои зад XRP, държи голяма част от монетата в ескроу, за да управлява внимателно освобождаването ѝ. Инвеститорите могат да видят потенциал в XRP заради способността ѝ да подобри ефективността на транзакциите и ликвидността във финансовите системи в световен мащаб.

Toncoin: обещаващ играч в следващия крипто бичи период?

Toncoin е в средата на The Open Network, динамично блокчейн предприятие. Toncoin внася скорост и ниски такси в дигиталните плащания. Платформата има за цел да изгради цяла екосистема за съхранение, услуги и обработка на плащания. Прогнозите подсказват за светлата 2025 г. за Toncoin, който се покачва от $6.45 до $30.

Инвестирането в Toncoin използва неговия потенциал за иновации в областта на дигиталните услуги. Proof-of-Stake моделът на мрежата предлага надеждност и мащабируемост в разрастващия се дигитален свят. С Toncoin инвеститорите биха могли да се възползват от напредъка в децентрализираното пространство и от потенциалните ценови печалби, съответстващи на потенциалните предстоящи пазарни тенденции.

TRON (TRX): захранване на децентрализиран интернет с блокчейн

TRON (TRX) има за цел да промени начина, по който дигиталното съдържание се споделя и възнаграждава онлайн, като елиминира посредниците. Стартирала през 2017 г., TRON премина от Ethereum към собствена блокчейн мрежа, предоставяйки на създателите по-голямо парче от пая с приходите. Като дава възможност за директни транзакции между създателите и потребителите, TRON дава възможност на създателите на съдържание и насърчава справедливостта.

Мрежата поддържа смарт договори и dApps, подобно на Ethereum, но с ясни предимства като по-ниски такси за транзакции. Този подход предлага на разработчиците платформа за създаване на приложения с минимален слипидж. За инвеститорите TRON предоставя възможност да подкрепят система, която потенциално предефинира разпространението на дигитално съдържание и повишава приходите на създателите, съчетана с технологична децентрализирана структура.

Заключение

SOL, XRP, TON и TRX показаха потенциал, но краткосрочните им перспективи остават несигурни. За разлика от тях CYBRO се очертава като потенциален отличник в DeFi пространството. Тя предлага уникални функции като агрегиране на доходността с помощта на AI в блокчейна Blast, изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. CYBRO гарантира опростено потребителско изживяване с лесни депозити и тегления, привличайки значителен интерес от страна на влиятелни инвеститори. Наблягайки на прозрачността, съответствието и качеството, CYBRO представя несравнима възможност за максимизиране на приходите в настоящия крипто пейзаж.

Сайт: https: //cybro.io
Twitter: https: //twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Големи портфейли, които купиха Shiba Inu и PEPE при стартирането им – какво разглеждат днес?

В областта на криптовалутите винаги се казва, че е по-добре да се опитате да откриете проектите с потенцил рано, тъй като понякога са възможни огромни печалби.

21.09.2024 13:46 5мин. четене Kosta Gushterov

DeFi сензацията ETFSwap (ETFS) превзема пазара с нова платформа за търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) поражда вълнение в DeFi света със своята авангардна платформа за търговия с крипто ETF.

21.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.