Home

5 меме монети, изградени на Tron, които може да наблюдавате

23.08.2024 12:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 меме монети, изградени на Tron, които може да наблюдавате

Tron (TRX) се превърна във водеща криптовалута, като отбеляза значителен ръст в мрежовата активност, до голяма степен подхранван от скока на новите меме токени.

Въвеждането на тези меме токени в платформата на Tron стимулира увеличеното използване на мрежата и изгарянето на TRX, което от своя страна намали предлагането в обращение и засили търсенето. По-долу са представени петте най-популярни меме токена на Tron, които според един от анализаторите в платформата X трябва да наблюдавате през 2024 г.

Топ 5 меме монети на Tron, които да наблюдавате

SUNDOG

SUNDOG е в челните редици на рязкото нарастване на меме криптовалутите, като демонстрира забележителни резултати. От пускането му на пазара на 15 август на първоначална цена от едва $0.0611 за токен, той се покачи до $0.230 – което представлява зашеметяващо увеличение от 274% само за няколко дни. С пазарна капитализация, надхвърляща $220 милиона, тази монета на тема кучета предизвиква значителен пазарен интерес.

FoFar

Вдъхновена от популярния меме токен Pepe, FoFar е друга нова меме криптовалута, която набира популярност. Понастоящем се търгува на цена $0.00000460 и с пазарна капитализация от около $18 милиона, FoFar бързо се утвърждава като разпознаваем играч на разширяващия се пазар на меме токени.

.SUNCAT

Suncat е перспективен мемекойн в сферата на цифровите валути. На цена от $0.01156 и с пазарна капитализация от около $11 милиона, Suncat заявява своето присъствие в сектора на меме монетите на Tron.

SunWukong

SunWukong, нов меме токен в мрежата на Tron, бързо привлече вниманието на пазара. Свързана с промяна в профилната снимка на Джъстин Сън, стойността му скочи само за 12 часа, като се покачи от $3,000 на $17 милиона – изумително увеличение от 566,500%. Понастоящем цената ѝ е $0.01102, а пазарната ѝ капитализация се доближава до $11 милиона, което я прави привлекателна опция за инвеститорите, търсещи нови възможности.

Coconut Chicken (CCC)

И накрая, Coconut Chicken (CCC) е меме токен, разработен в мрежата на Tron. Първоначално идеята е на основателя на Tron Джъстин Сън, но тя е възприета от общността. С текуща цена от около $0.00054 и пазарна капитализация от $4.5 милиона, ниската цена на CCC може да привлече инвеститори, които искат да се възползват от нововъзникващите възможности за меме монетата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Виталик Бутерин твърди, че крипто секторът е преминал отвъд ранния си етап

На конференцията “Token2049” в Сингапур съоснователят на Етериум Виталик Бутерин обсъди еволюцията на криптовалутите, заявявайки, че индустрията е преминала отвъд ранната си фаза.

18.09.2024 21:01 1мин. четене Kosta Gushterov

BNB Chain въвежда плащания със стабилни монети без такси за газ

BNB Chain, блокчейн известен със своя подход, ръководен от общността, обяви значителна актуализация, насочена към подобряване на инфраструктурата на стабилните монети, с въвеждането на транзакции без газ.

18.09.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Дългоочакваното добавяне на Hamster Kombat (HMSTR) на Binance наближава – как да получим безплатни токени

Крипто геймингът придобива все по-голяма популярност и в частност Play-to-Earn (P2E) игрите, които дават шанс на потребителите да печелят, докато се забавляват.

18.09.2024 13:18 5мин. четене Alexander Stefanov

Огромен ръст на големите транзакции със FET – може ли да подсили цената?

Активността на китовете около Artificial Superintelligence Alliance (FET) се е увеличила драстично, като големите транзакции са се увеличили с 262%, както се съобщава в данните на IntoTheBlock.

18.09.2024 13:12 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.