Home

Предпродажбата на новодошлата компания Intel Markets се ускорява, тъй като инвеститорите в Litecoin и Near Protocol наливат капитал

22.08.2024 9:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на новодошлата компания Intel Markets се ускорява, тъй като инвеститорите в Litecoin и Near Protocol наливат капитал

През последните дни пазарът на криптовалути е в пламъци. Утвърдените играчи като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) изглежда запазват позициите си, но търсенето на следващото голямо нещо продължава.

Напоследък изглежда, че фокусът е насочен към инициативи с по-иновативни предложения за стойност. Една такава инициатива, която привлече интереса на инвеститорите, е Intel Markets (INTL), особено от страна на тези в Near Protocol (NEAR) и Litcoin (LTC). Това е платформа за търговия, която се управлява от изкуствен интелект и има за цел да революционизира начина, по който търгуваме с криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Intel Markets (INTL) не е само платформа за търговия. Тя е нова сила, която използва изкуствен интелект, за да взема решения за търговия, основани на данни. Нека се задълбочим малко повече.

Near Protocol (NEAR) е изправен пред насрещни ветрове въпреки техническия напредък

За Near Protocol (NEAR) това беше лудо пътуване, като цената му отбеляза доста значителен спад от 31% през последния месец. Въпреки впечатляващото си технологично развитие, което напоследък доведе до интегрирането му в Биткойн чрез Bitcoin Light Client, NEAR не преживява лесни времена.

Въпреки че обявяването на интеграцията с Биткойн успя да предложи краткотраен скок, оттогава цената му премина в режим на консолидация около диапазона от $4 до $3.

Според анализаторите формирането на подкрепа около $4 би било доста жизненоважно за възстановяването на цената. Въпреки това, за да настъпи значителен възходящ тренд през следващите седмици, цената трябва да пробие над нивото на съпротива от $5.

Тъй като платформата продължава да се развива, много притежатели на NEAR търсят допълнителни средства за инвестиране и Intel Markets (INTL) представя много силен случай.

Litecoin (LTC) се подготвя за потенциален скок в бъдеще

Техническият анализ на LTC показва, че Litcoin (LTC) е на прага на ценови пробив. Някои анализатори смятат, че LTC може да се изстреля с 6% нагоре и да достигне почти $70 до края на тази седмица. В противовес на тенденцията на спад на цената му от 3.6% през последните 24 часа и 13% през последния месец, обемът на търговията с LTC все още се е увеличил с 10%.

Въпреки че текущата цена на Litcoin (LTC) е далеч под най-високата си стойност за всички времена, неговата полезност продължава да се движи нагоре с всички заслуги към по-бързата му мрежа и по-ниските такси. Поради тези си характеристики Litecoin (LTC) е предпочитаният заместител за бързи транзакции на разумни цени.

Докладите сочат, че мрежовата активност на Litecoin скоро може да изпревари тази на Ethereum и Bitcoin, проправяйки пътя за масивен ценови скок.

Intel Markets (INTL): Революция в света на AI търговията

Иновациите винаги са добре дошли в динамичния свят на криптовалутите. Intel Markets (INTL), новаторска платформа за търговия, чиято цел е да демократизира достъпа до авангардни технологии за търговия, задвижвани от изкуствен интелект, е готова да донесе нова вълна от иновации в крипто индустрията.

Intel Markets (INTL) е всичко друго, но не и типична платформа за търговия, подкрепена от изключителен екип, подбран от тежки играчи в индустрията като OpenAI, MIT и Goldman Sachs. Това е авангардна платформа, която използва изкуствен интелект, за да помага на хората да вземат разумни инвестиционни решения.

Помислете за търговски асистент на ниво Уолстрийт в дланта си, способен да изготвя анализ на данни със светкавична скорост и да изпълнява транзакции в същото време. Това е целта на Intel Market (INTL).

Двуверижният подход на Intel Markets (INTL) несъмнено е една от най-интригуващите му характеристики. Той значително увеличи гъвкавостта и обхвата на инвестиционните възможности, като разработи модерна платформа, която улеснява търговията както с Етериум, така и със Solana. Наред с това Intel Markets (INTL) създава и своя собствена верига, за да затвърди още повече лидерската си позиция на пазара.

Нейното обещание не остана незабелязано и много хора се надпреварват да инвестират в Intel Markets (INTL), включително високопоставени инвеститори от вече утвърдени проекти като Litecoin (LTC) и Near Protocol (NEAR). В частния си начален кръг проектът вече е събрал над $550,000, което показва силно ниво на интерес и подкрепа за неговата концепция.

Само за $0.018 Intel Markets (INTL) предлага уникалната възможност да инвестирате в ранните етапи на това, което може да се окаже един от по-големите проекти в историята. Със силен екип, авангардна технология и бързо нарастващ инвеститорски интерес, Intel Markets (INTL) ще се бори да се издигне до върха на крипто пазара.

Присъединете се към движението:
Купете предварително
Посетете Intel Markets
Присъединете се към общността на Intel


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Големи портфейли, които купиха Shiba Inu и PEPE при стартирането им – какво разглеждат днес?

В областта на криптовалутите винаги се казва, че е по-добре да се опитате да откриете проектите с потенцил рано, тъй като понякога са възможни огромни печалби.

21.09.2024 13:46 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.