Home

Tron (TRX) скочи с повече от 10% – ето защо

21.08.2024 15:37 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) скочи с повече от 10% – ето защо

Tron (TRX) наскоро се противопостави на тенденцията на поевтиняващите алткойни със забележително повишение от до 12%, което изтласка цената му над $0.165 - най-високата стойност от май 2021 г. насам.

Този ръст до голяма степен се дължи на две важни събития: юридическият триумф на Джъстин Сън над Комисията по ценните книжа и фондовите борси и пускането на платформата за мемe монети SunPump. Победата на му не само повиши доверието на инвеститорите, но и доведе до ръст в акумулирането на TRX.

Пускането на SunPump допълнително засили този ефект, като доведе до значителна активност в Tron мрежата.

Oт стартирането на платформата на 9 август досега бяха създадени над 19,000 меме монети. Това доведе до забележително нарастване на обема на транзакциите, като активността в TRX мрежата скочи със 124%.

На 20 август платформата достигна рекордно високи приходи от протоколи, надхвърляйки $3.88 милиона. От този скок в активността се възползваха и други токени в екосистемата на алткойна, като например BitTorrent (BTT), чиято цена се повиши със 17.3%.

Успехът на SunPump доведе до кратко прекъсване на услугата поради безпрецедентен трафик, но платформата бързо се възстанови. В резултат на това Джъстин Сън посочи интереса на големите общности на меме криптовалута за преминаване към Tron, въпреки че конкретни подробности не бяха разкрити.

Като цяло последните събития значително повишиха стойността на TRX и BTT, отразявайки нарастващата ангажираност и ентусиазъм на инвеститорите в екосистемата на Tron.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Активността на китовете сигнализира за нарастващо доверие на инвеститорите

Неотдавнашните ончейн данни за Dogecoin (DOGE) разкриват рязко повишаване на активността, което свидетелства за нарастващ оптимизъм сред крипто инвеститорите по отношение на популярната меме монета.

19.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.