Home

Анализатор, който прогнозира скока на Биткойн (BTC) до $70,000, разкри накъде може да се насочат някои алткойни

21.08.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор, който прогнозира скока на Биткойн (BTC) до $70,000, разкри накъде може да се насочат някои алткойни

Анализатор, който наскоро прогнозира поскъпването на Биткойн (BTC) до $70,000, сега смята, че ще последва скок в цените на алткойните.

Това предизвика вълнение около алткойни като RCO Finance (RCOF), за който се прогнозира, че може да оглавят алткойн ралито с ръст от над 1,000%.

Но защо експертите подкрепят този нововъзникващ алткойн? Намерете подробности по-долу.

Защо RCO Finance е алткойнът, който трябва да се наблюдава на фона на бичия подем на Биткойн

Бичата прогноза на анализаторите за Биткойн (BTC) разпали оптимизъм на алткойн пазара, като водеща роля в него има RCO Finance (RCOF). Тези положителни настроения до голяма степен се дължат на все по-широкото приемане на нейния водещ продукт – Robo-Advisor.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Robo Advisor на RCO Finance не е типичният инструмент за търговия. Той е революционен технологичен инструмент, изграден на основата на усъвършенстван изкуствен интелект и машинно обучение. Инструментът предлага напълно автоматизирана услуга, която дава възможност на инвеститори от всички нива да се ориентират уверено в сложния свят на финансите.

Robo-Advisor е достатъчно интелигентен, за да ви помогне да инвестирате разумно. Той може да анализира тонове данни за различни инвестиции и да ви каже дали е вероятно те да ви донесат печалба. Той дори може да ви предложи кога да купувате или продавате, като ви помага да правите умни избори. Забележително е, че той не се влияе от емоции или лични мнения, както биха могли да направят човешките съветници.

Освен това Robo-Advisor разчита на обективни факти и цифри, което прави препоръките му по-надеждни и ефективни. Инструментът е и изключително ефективен, като работи бързо, за да ви спести време и пари. Той е достъпен за всички, независимо от нивото на опит, и не изисква допълнителни такси.

Повече за RCO Finance: Безопасни, устойчиви и насочени към общността инструменти

RCO Finance (RCOF) е посветена на това да вдъхва доверие на инвеститорите, като си сътрудничи със SolidProof, водеща компания за сигурност, за да извършва задълбочени и редовни одити на своите смарт договори. Това стратегическо партньорство гарантира, че инвеститорите могат да имат пълна вяра в сигурността на своите средства.

Като премахва изискванията за преминаване през KYC процеси, RCO Finance (RCOF) позволява на търговците да запазят своята анонимност, като същевременно спазват регулаторните стандарти. Платформата за търговия DeFi също така улеснява кръстосаната търговия между дигитални и реални активи, като предлага възможности за висока лихва до 1,000x.

Биткойн се стреми към $70,000, но ще успее ли да пробие съпротивата от $63,000?

Биткойн (BTC) е изправен пред тест, който може да реши посоката му в скоро време. През последния месец активът се понижи със 7%, но наскоро се възстанови. Анализаторите наблюдават внимателно, защото скорошното поведение на Биткойн е подобно на случилото се през март 2020 г., когато той спадна рязко и се възстанови.

Според крипто аналитика Биткойн се намира в мечи тренд, както показва индикаторът Super Trend на 4-дневната графика. Въпреки тази меча тенденция Биткойн е намерил временна подкрепа, отскачайки от значително ниво. В момента Биткойн се държи на нива от около $59,000 до $61,000.

За да може Биткойн да започне отново да поскъпва, той трябва да пробие няколко нива на съпротива. Първото от тях е на ниво $63,000, а след това има още едно около $67,000 до $68,300. Анализаторът смята, че успешен пробив от тези нива може да върне BTC към символична стойност от $70,000.

Присъединете се към предварителната продажба на RCO Finance и спечелете много

Очаква се алткойните да поскъпнат заедно с възстановяването на Биткойн, като RCO Finance (RCOF) е позиционирана да оглави движението. Не е изненадващо, че само във втория кръг на предварителната продажба на токени на RCO Finance вече са продадени над 6.2 милиона токена, а вие все още можете да ги придобиете на намалена цена от само $0.0344.

Нещо повече, инвеститорите, които влязат сега, потенциално могат да реализират възвръщаемост от до 1,600% или повече, когато RCOF стартира на цена от $0.6, отразявайки впечатляващото рали на Solana от началото на годината. И това не е всичко! Ако участвате в предварителната продажба сега, можете да спечелите парични награди на обща стойност $100,000.

Освен това си струва да знаете, че ползите се простират отвъд безплатните награди и печалбите от предварителната продажба; RCO Finance предлага на притежателите на токени огромен набор от инвестиционни възможности, обхващащи над 12,500 различни актива от целия свят.

Така че, ако ви е омръзнало да търгувате с волатилност, регистрирайте се за предварителната продажба на RCO Finance и получете достъп до техния нов мощен инструмент!

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):

Посетете предварителната продажба на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.