Home

Може да предстои срив на цените на Solana и Shiba Inu: Експертите обясняват защо

21.08.2024 12:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може да предстои срив на цените на Solana и Shiba Inu: Експертите обясняват защо

Експертите предупреждават за предстоящи сривове в цените на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), докато ETFSwap се очертава като сигурно инвестиционно убежище.

Тъй като пазарът на криптовалути се подготвя за потенциални спадове при Solana и Shiba Inu (SHIB), инвеститорите са в повишена готовност, търсейки по-безопасни възможности за защита и увеличаване на активите си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В разгара на тази несигурност ETFSwap (ETFS) блести като фар на стабилността, предлагайки сигурно убежище за тези, които искат да увеличат печалбите си, дори когато пазарът се “тресе”.

Прогнози за пазарните траектории на Solana и Shiba Inu (SHIB)

Според пазарните данни Shiba Inu и Solana са се движили горе долу еднакво през последния месец. И при двата актива се наблюдаваше постоянен спад през целия месец юни, но накрая те отбелязаха обрат и достигнаха местен връх на 28 юни. И при Solana, и при Shiba Inu се наблюдаваше непрекъсната волатилност с настъпването на юли, преди да паднат до многомесечни дъна, като Solana достигна $139.8, а Shiba Inu – $0.000013.

Интересното е, че пазарните експерти посочват, че Solana може би е готова за забележителен подем. От VanEck, например, публикуваха проучване за Solana през октомври миналата година, като прогнозира отрицателна цел от $10, базова цел от $335 и бича оценка от $3,211 до 2030 г. Понастоящем Solana се търгува на цена от $143 и за да достигне оптимистичната цел от $3,211 през следващите шест години, ще е необходимо повишение от около 2,000%.

Shiba Inu в момента се търгува на цена от $0.00001375 и експертите смятат, че може да достигне $0.0003901, нов исторически връх, ако поеме същия курс като Solana и нарасне с подобни 2,200%. Въпреки че някои експерти може да сметнат тази прогноза за прекалено оптимистична, много ентусиасти на Shiba Inu очакват още по-големи печалби.

ETFSwap (ETFS) се превръща в лъч на стабилността, докато Solana и Shiba Inu отслабват

Инвеститорите в Solana и Shiba Inu според информацията се стремят да хеджират портфейлите си в ETFSwap (ETFS) срещу предстоящия спад на пазара, което повишава търсенето на ETFSwap (ETFS). В ETFSwap (ETFS) потребителите имат директен достъп до институционални токенизирани ETF, като например валутни и специализирани ETF.

ETFSwap (ETFS) повишава ефективността, сигурността, анонимността и прозрачността на транзакциите чрез използване на блокчейн технологията. Известната крипто одиторска компания CyberScope направи преглед на смарт договорите и потвърди стабилната киберзащита и архитектура на ETFSwap (ETFS) чрез задълбочена оценка на риска за киберсигурността.

Освен това ETFSwap (ETFS) предлага токенизирани активи, като акции от надеждни борси с инвестиционни дружества, отговарящи на изискванията на MiCa. Пазарните експерти очакват с нетърпение бета платформата, тъй като се очаква тя да се появи скоро и да донесе значителни промени.

ETFSwap (ETFS) се превърна в опция за инвеститорите в разгара на очаквания спад на пазара за сериозни компании като Solana и Shiba Inu. Това е така, защото тя има потенциала да трансформира изцяло пазара на криптовалути чрез токенизиране на ETF и сливане на традиционните и децентрализираните финанси.

Инвеститорите получават допълнителен достъп до анализ на настроенията, сложни анализи, данни в реално време и модели за прогнозиране чрез ETF Screener и Tracker на ETFSwap (ETFS), задвижвани от изкуствен интелект. Смята се, че този авангарден анализ е новаторски и помага на инвеститорите да се ориентират в предстоящите ценови спадове на Solana и Shiba Inu.

Екосистемата на ETFSwap (ETFS), която улеснява търговията с ETF и други функции на платформата, се захранва от токена ETFS. Притежателите на токени могат да участват в процеса на вземане на решения и да генерират пасивни приходи от своите активи, като подават и обсъждат предложения, които ще окажат влияние върху развитието на платформата.

Освен това SOLIDProof даде на ETFSwap (ETFS) сертификат за съответствие след KYC проверка. Пазарните експерти виждат в това забележително постижение, което ще направи екосистемата ѝ по-силна, като даде на потребителите по-голяма собственост върху техните инвестиции. Според предоставената информация ETFSwap (ETFS) планира потенциално да въведе ETF до 2025 г., което според експертите ще затвърди позицията на проекта като интересна инвестиционна опция в сравнение със Solana и Shiba Inu (SHIB).

Заключение

Пазарните експерти обърнаха внимание на ETFSwap (ETFS) в текущия кръг на предварителна продажба, в който се предлагат токени ETFS на преференциална цена от $0.01831. По време на текущия кръг на предварителна продажба вече са закупени над 200 милиона токена, което показва голямото търсене, породено от огромния му потенциал за печалба. Разработчиците очакват цената на токените да се увеличи до $0.03846, което може да позволи на ранните инвеститори да се възползват от най-големите печалби с наближаването на края на настоящия етап.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.