Home

Новата мемe монета Crypto All-Stars ($STARS) стартира с изключителен успех в своята предварителна продажба, като събра над $566,000 само през първата седмица от старта

20.08.2024 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата мемe монета Crypto All-Stars ($STARS) стартира с изключителен успех в своята предварителна продажба, като събра над $566,000 само през първата седмица от старта

Проектът поддържа огъня жив в сектора на мемe монетите, като предлага на своите токени нова полезност: пасивно генериране на доходи чрез обединено залагане.

Crypto All-Stars въвежда възможност, която е абсолютен пионер в индустрията. Тя позволява на водещите меме монети на пазара, като Dogecoin ($DOGE) и Pepe ($PEPE), да бъдат стейквани заедно, което позволява на техните притежатели да получават единна награда – родната монета $STARS.

Това обединено стейкване е голямо предимство за притежателите на меме монети, тъй като им предлага възможност да генерират доходи от своите притежания, вместо просто да чакат следващия бум на меме монетите.

И става още по-добре – само като държите $STARS, получавате три пъти повече награди, като предоставяте на инвеститорите изключителна възможност за масивни печалби, невиждани от публикуването на Бялата книга “Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System“.

Затова първата седмица на старта на Crypto All-Stars е успешна. Цената на $STARS е скочила от $0.00138 до $0.0013911, тъй като инвеститорите се опитват да обезпечат своите портфейли преди очакваното поскъпване до $0.0013966 в рамките на по-малко от 24 часа, докато предварителната продажба бързо преминава през етапите на финансиране.

Купете Crypto All-Stars

Crypto All-Stars, спасителят на сектора на меме монетите?

Секторът на меме монетите в момента е в спад, като водещите монети, които направиха първата половина на 2024 година успешна, сега едва успяват да направят вълна през втората половина. Около $20 милиарда бяха заличени от пиковата стойност на сектора през май, оставяйки текуща колективна стойност от $38.3 милиарда. 

Само през последните 30 дни, топ 10 меме монетите са загубили средно 37.1% от стойността си, като Bonk ($BONK), Floki ($FLOKI) и Brett ($BRETT) са претърпели най-тежки удари – спад с 45.2%, 40.6% и 45.1%, съответно. Но не бързайте да отписвате меме монетите. Те са тук, за да останат.

Dogecoin е преминал през всички пазарни бури, а текущият спад е просто поредната за оригиналната меме монета, която съществува от 2013 година. Всъщност се очаква $DOGE да се покачи с 131% през 2024 година.

Pepe също е показал устойчивост – преодолявайки политически противоречия и дори с ребрандирането на оригиналния си токен $PEPECOIN на $MEMES за известно време, преди да се върне като $PEPE, звезда на тазгодишния суперцикъл на меме монетите.

Това са само част от причините, поради които меме монетите са трайно вградени в крипто света; текущият спад е вероятно просто пазарен флуктуация, с обичайните си възходи и падения.

За тези, които живеят с мотото “купи при спада и дръж”, Crypto All-Stars предлага по-доходоносна алтернатива – такава, която може да помогне на целия сектор да избегне допълнителни спадове: стейквайте за големи награди.

Купете Crypto All-Stars

Crypto All-Stars – първият обединен стейкинг в крипто индустрията

Crypto All-Stars е първият проект, който въвежда обединен стейкинг, позволявайки на потребителите да стейкват всяка меме монета и да получават огромни награди. Независимо дали потребителят притежава $DOGE, $PEPECOIN, Shiba Inu ($SHIB), $FLOKI, $BRETT, Mog Coin ($MOG), Milady Meme Coin ($LAYDS), Turbo ($TURBO), Toshi ($TOSHI), Coq Inu ($COQ), или $BONK, те могат да стейкват тези токени в много-токенния, много-верижен MemeVault на Crypto All-Stars и да получават 2,868% годишен процент на доходност (APY) чрез $STARS. Този списък не е изчерпателен, тъй като скоро ще се присъединят още меме монети.

Но това не е всичко. Само като държите $STARS, можете да утроите своите стейкинг дейности. Например, ако условията останат непроменени, инвестиция от $1,000, която печели 28,680 $STARS, може да нарасне до 86,040 $STARS, значително увеличавайки вашите печалби.

Представете си сценарий с голям притежател като правителството на САЩ, което има над $50 милиарда в $SHIB. Стейквайки тези токени в MemeVault на Crypto All-Stars, правителството на САЩ може да започне да печели от своите $SHIB, които са били неактивни повече от година.

Независимо от плановете на правителството на САЩ за неговите $SHIB притежания, стейкването с Crypto All-Stars представя по-обещаваща възможност за по-високи възвръщаемости.

Разбира се, има и други стейкинг платформи, но никоя от тях не предлага възвръщаемост, която да поддържа цялата ви меме колекция на една платформа, както Crypto All-Stars.

Crypto All-Stars, следващата меме монета с потенциал за 100x?

Това, което Crypto All-Stars внася в света на меме монетите, прави инвестиционната теза за $STARS убедителна. Като предоставя стейкинг функции на меме сектора и в същото време ключ към отключването на повече награди, $STARS стимулира силното търсене и насърчава дългосрочното държане, което я прави убедителен залог за инвеститорите в дългосрочен план. Не е изненада, че тя получава широко медийно отразяване от старта си миналата седмица.

Ако все още не сте се присъединили към предварителната продажба, няма време за губене, докато все още можете да захванете значителна част от стейкинг пула. Посетете уебсайта на Crypto All-Stars, свържете вашия портфейл (например Best Wallet) и осигурете своите $STARS, използвайки ETH, USDT или BNB. Плащания с банкови карти също се приемат чрез сигурния и лесен за ползване уиджет на сайта. 

Crypto All-Stars е преминала задълбочен одит от Coinsult и не бяха намерени критични проблеми в кода на смарт контракта, осигурявайки спокойствие на инвеститорите.

Купете Crypto All-Stars


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.