Home

Възползвайте се от потенциала на DTX Exchange и Tron (TRX), които се противопоставят на кървящия крипто пазар

20.08.2024 9:34 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възползвайте се от потенциала на DTX Exchange и Tron (TRX), които се противопоставят на кървящия крипто пазар

Секторът на криптовалутите остава актуален, като ежедневно се появяват забележителни разработки, но през последните месеци крипто пазарът не успява да донесе голяма възвръщаемост за инвеститорите.

Селективните монети с големи насрещни ветрове успяха да издържат само на корекцията. Tron (TRX) е една от водещите монети, като за последните седем дни е спечелила над 9%, изпреварвайки пазара. Също така, Tron (TRX) е единствената монета в топ 10, която се търгува близо до исторически връх. Друга криптовалута, която може би е подготвена за по-висок растеж, е DTX Exchange (DTX).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DTX Exchange (DTX) е първата налична хибридна борса, със стабилен бизнес модел, който е от полза за търговците и инвеститорите. Плюсът при DTX Exchange е, че работи по децентрализирана технология, така че няма кой да я контролира, което прави платформата по-ефективна за общността.

Tron (TRX) печели на пазара с най-добрите стабилни монети

Една от причините за бичия ръст в цената на Tron (TRX) е големият обем на търговията със стабилния монета. Всички индикатори за цената на Tron (TRX) станаха силно бичи, след като направиха дъно на 5 август. Индексът RSI премина над 65, което е силно бича зона; над 70 се счита за зона на свръхпокупка, за която трейдърите трябва да внимават.

След днешното 9-процентно повишение MACD сигналите напоследък са над средната линия с бича кръстосана формация. Пазарната капитализация на Tron (TRX) сега възлиза на около $12 милиарда. Tron (TRX) се търгува над 50-дневната и 200-дневната си експоненциална пълзяща средна (EMA), формирайки бичи златен кросоувър. Този модел показва силна подкрепа за покупки и положителни настроения сред трейдърите.

Ако Tron (TRX) пробие над най-високата стойност за всички времена, целият пазар на криптовалути може да тръгне нагоре. Биткойн също образува двойно дъно, което е добър индикатор за целия пазар, тъй като скоро може да започне ралито на биковете.

DTX Exchange бързо печели пазарен дял с нови стартирания

DTX Exchange (DTX) е първият блокчейн, който оказва значително влияние върху DeFi пространството със своя уникален хибриден подход. Заедно с Tron (TRX), DTX Exchange също привлече много инвеститори с вълнуващи инвестиционни възможности. Тя също така е начело на списъка с най-добрите ERC-20 токени с мощна екосистема и общност.

Борсата DTX (DTX) представи нова платформа за търговия, която обединява най-добрите централизирани (CEX) и децентрализирани (DEX) борси. С над 120,000 актива, налични за търговия – от акции и облигации до криптовалути – всички без изискване за преминаване през KYC, DTX предлага уникално търговско изживяване. Нейната светкавична скорост на транзакциите от $0.04 може да съперничи на гиганти като Binance и Coinbase.

DTX Exchange (DTX) се отличава с това, че съчетава децентрализирани и централизирани функции, като предлага иновативна инфраструктура и широк набор от възможности за търговия. Тази комбинация предоставя на потребителите изключителни възможности, което превръща DTX Exchange (DTX) в платформа за инвеститорите, особено с функцията си за портфейл без попечителство.

Токенът за комунални услуги DTX е в основата на борсата DTX Exchange (DTX). Този токен играе ключова роля, като позволява на потребителите да спестяват от такси за търговия и да участват в решенията за управление. Тези, които закупят $100 от DTX по време на предварителната продажба, могат да се включат в раздаването на $1 милиона, където десет късметлии ще получат по $100,000.

Токенът DTX захранва цялата екосистема, а екипът на борсата DTX (DTX) стимулира покупките, като предлага предимства като приоритетна поддръжка на клиенти и право на глас в управлението на всички притежатели на DTX. Текущата предварителна продажба вече е събрала $1.4 милиона, като прогнозите сочат, че тя ще достигне $2 милиона до края на август 2024 г., което подчертава нарастващата популярност на DTX.

Посетете предварителна продажба на DTX
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към DTX общността


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.