Home

Компания извади голямо количесто Етериум от стейкинг платформа – задава ли се спад на цената?

18.08.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Компания извади голямо количесто Етериум от стейкинг платформа – задава ли се спад на цената?

Неотдавнашните данни показват, че компанията за управление на дигитални активи Metalpha е изтеглила 10,000 ETH на обща стойност около $26 милиона от платформата за ликвиден стейкинг Lido и ги е прехвърлила в Binance. Това действие породи опасения за потенциални мечи последици за цената на Етериум.

Когато големи количества криптовалута се прехвърлят на борси като Binance, това често показва, че собственикът може би се готви да продава. Този вид движение може да сигнализира за пораждане на допълнителни мечи настроения, особено ако включва значителни количества токени. Прехвърлянето на ETH от портфейл Gnosis Safe Proxy, известен със своята сигурност, към портфейл за съхранение на Binance предполага, че Metalpha може да иска да ликвидира тези активи или да се занимава с други търговски дейности.

Ако Metalpha наистина възнамерява да продаде значителна част от тези токени, това може да създаде натиск за продажба върху цената на Етериум. Това би могло да бъде особено въздействащо предвид вече деликатното състояние на пазара.

Макар че се възстанови от дъното от $2,200, достигнато към началото на август и към момента на писане на статията се търгува за около $2,650, цялостната инерция се забави, като ETH все още показва загуба от близо 23% през последния месец.

Като се има предвид потенциалната възможност това движение да предизвика разпродажба, за инвеститорите е изключително важно да наблюдават ситуацията отблизо. Ако последват по-значителни разпродажби, цената на Етериум може да бъде изправена пред допълнителен низходящ натиск, което да доведе до по-нататъшни корекции. Въпреки това, точните намерения зад това прехвърляне остават неясни, оставяйки пазара да спекулира дали това ще доведе до съществено въздействие върху цената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Майкъл Сейлър прогнозира ръст за Биткойн, след като SEC одобри опциите за ETF-ът на Blackrock

Главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър сподели оптимистичната си прогноза за Биткойн след одобрението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на опциите за Биткойн борсово търгувания фонд на BlackRock.

21.09.2024 22:15 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да достигне $200,000 до 2025 г., твърди Джеф Кендрик от Standard Chartered

Джеф Кендрик, глобален ръководител на отдела за проучване на дигитални активи в Standard Chartered, прогнозира, че Биткойн може да достигне $200,000 до края на 2025 г., независимо от резултата от президентските избори в САЩ през 2024 г.

21.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Джон Болинджър откри и анализира бича формация на Биткойн

Легендарният трейдър Джон Болинджър предложи своя поглед върху текущите ценови движения на Биткойн (BTC), като подчерта потенциална бича формация.

21.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Растежът на пазара на алткойни сигнализира за потенциална промяна в крипто сектора

Алткойн пазарът набира скорост, като неотдавнашното увеличение на пазарната капитализация с малко над 5.5% подсказва за началото на алткойн сезона.

21.09.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.