Home

Етериум се подготвя за пробив – Биткойн се насочва към $68,000

17.08.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум се подготвя за пробив – Биткойн се насочва към $68,000

Известен анализатор и търговец на криптовалути, който точно прогнозира дъното на Биткойн през 2018 г., сега изразява оптимизъм по отношение на криптовалутата

Анализаторът, известен с псевдонима “Bluntz“, сподели, че според него Биткойн вероятно е достигнал най-ниската си точка, след като е завършил ABC корективен модел на четиричасовата графика.

Bluntz е признат за експертния си опит в теорията на вълните на Елиът, която предполага, че бичият актив често преживява рали след тривълнова корекция.

Според него досега при BTC е имало ясно изразено тривълново движение надолу. Той вярва, че това може да е по-високо дъно, твърдейки, че може би е време инвеститорите да обмислят ангажиране за предпочитаните от тях монети.

Въз основа на споделената графика анализаторът изглежда очаква, че Биткойн може да се покачи до $68,000.

Обръщайки се към Етериум Bluntz отбеляза, че ETH изглежда се търгува в рамките на модел на възходящ триъгълник – бича конфигурация, характеризираща се с поредица от по-високи дъна и хоризонтална горна тренд линия, действаща като съпротива. Според него алткойнът се подготвя за пробив

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Доналд Тръмп направи първата си поръчка с Биткойн в заведение в Ню Йорк

Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Републиканската партия, се прочу с това, че стана първият бивш президент на САЩ, извършил транзакция с водещата криптовалута.

19.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Робърт Кийосаки: Цената на Биткойн ще се повиши след намаляването на лихвените проценти

Известният автор на книгата *Богат татко, беден татко* Робърт Кийосаки смята, че Биткойн е на прага на голямо увеличение на цената след решението на Федералния резерв да намали лихвените проценти.

19.09.2024 11:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Kолко Биткойн притежава Ел Салвадор?

Под ръководството на президента Наиб Букеле Ел Салвадор продължава да се придържа към стратегията си за ежедневно придобиване на Биткойн, като в момента притежава активи на стойност приблизително $354.6 милиона.

19.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.