Home

Етериум може би е близо до дъното спрямо Биткойн според анализатор

16.08.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може би е близо до дъното спрямо Биткойн според анализатор

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен предполага, че Етериум (ETH) може да се приближава към дъното на оценката си спрямо Биткойн (ETH/BTC).

В неотдавнашната си видео актуализация Коуен отбеляза, че ETH/BTC може да е достигнал дъно при 0.04 BTC, въпреки че предупреждава, че историческите модели свидетелстват, че двойката може да падне за кратко под това ниво, преди да се повиши.

Експертът прави паралели с предишни цикли от 2016 г. и 2019 г., при които ETH/BTC първоначално се понижава под предишното си дъно, но в крайна сметка се възстановява.

Той съветва, че макар настоящото ниво да изглежда като дъно, все още има шанс за по-нататъшно потапяне преди значителен отскок. Исторически погледнато, тези временни дъна са били последвани от по-силни възстановявания, както се вижда в предишните цикли.

Анализът на Коуен сочи повтаряща се тенденция, при която цената на Етериум спрямо Биткойн преживява краткосрочни спадове, преди да намери стабилно дъно и да набере възходяща инерция.

Инвеститорите трябва да останат предпазливи, но и внимателни към потенциалните възможности за покупка, тъй като тези модели от миналото предполагат, че търпението може да бъде възнаградено с бъдещи печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да достигне $200,000 до 2025 г., твърди Джеф Кендрик от Standard Chartered

Джеф Кендрик, глобален ръководител на отдела за проучване на дигитални активи в Standard Chartered, прогнозира, че Биткойн може да достигне $200,000 до края на 2025 г., независимо от резултата от президентските избори в САЩ през 2024 г.

21.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Джон Болинджър откри и анализира бича формация на Биткойн

Легендарният трейдър Джон Болинджър предложи своя поглед върху текущите ценови движения на Биткойн (BTC), като подчерта потенциална бича формация.

21.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Растежът на пазара на алткойни сигнализира за потенциална промяна в крипто сектора

Алткойн пазарът набира скорост, като неотдавнашното увеличение на пазарната капитализация с малко над 5.5% подсказва за началото на алткойн сезона.

21.09.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Председателят на Ripple премести 20 милиона XRP – за какво се подготвя?

Председателят на Ripple Крис Ларсен е прехвърлил 20 милиона XRP от 50-те милиона токена, които прехвърли наскоро.

21.09.2024 16:35 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.