Home

Интересни криптовалути, с които да потенциално може да превърнете $1,000 в $1 милион: Solana (SOL), DTX Exchange (DTX) и Pepe (PEPE)

15.08.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Интересни криптовалути, с които да потенциално може да превърнете $1,000 в $1 милион: Solana (SOL), DTX Exchange (DTX) и Pepe (PEPE)

Превръщането на $1,000 в милион може да бъде трудно, но все пак постижимо на крипто пазара. Само добре премерени ходове и много късмет могат да ви помогнат да постигнете тази цел.

Изборът на правилните крипто монети обаче също е важен. На настоящия пазар се открояват три монети: Solana (SOL), DTX Exchange (DTX) и Pepe (PEPE).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато SOL и PEPE са добре познати монети, при които се наблюдават зелени ценови графики, DTX е криптовалута, която в момента се намира на етап 2 от предварителната си продажба.

Тя вече е набрала над $1.3 милиона, а според прогнозите ще достигне $2 милиона преди края на август. Някои анализатори дори смятат, че DTX е потенциална монета, която може в бъдеще да донесе 60Х печалби. Нека видим защо.

Solana (SOL): Смело изявление

Solana (SOL) е криптовалута, при която напоследък се наблюдава възходяща тенденция. През последните 12 месеца статистиката на CoinMarketCap показва, че цената на Solana е скочила с близо 500%. Анализаторът Crypto Rover твърди, че това движение ще продължи. В негова публикация се твърди, че SOL може да достигне $1,000 през този цикъл.

Техническите сигнали за криптовалутата Solana също са зелени. Понастоящем SOL е над 200-дневната си експоненциална пълзяща средна и има 11 технически сигнала в зоната за покупка.

Поради всички тези фактори други пазарни анализатори също направиха смела прогноза за цената на Solana. Те предвиждат, че SOL ще струва $200 през септември 2024 г., което я прави една от монетите, които трябва да се наблюдават в дългосрочен план.

DTX Exchange (DTX): Предстояща уникална платформа за търговия

DTX Exchange (DTX) е нова монета с фантастично представяне в предварителните продажби. Тя вече е осигурила на ранните купувачи 100% възвръщаемост. Дори големи ютубъри като CryptoDexWorld й обръщат внимание. В своя видеоклип в YouTube той казва, че DTX Exchange може да управлява пространството за онлайн търговия.

Това е така, защото DTX Exchange съчетава най-доброто от CEX и DEX в едно. С този хибриден модел на търговия хората могат да купуват CFD-та, злато и криптовалути с ливъридж от 1,000 пъти. DTX ще ви донесе по-ниски такси за търговия и по-добри инструменти за анализ, като притежава своя полезен токен. Освен това всеки, който закупи $100 от DTX, се присъединява към раздаването на $1 милион, в което десет души може да спечелят по $100,000.

Понастоящем DTX струва $0.04, тъй като се намира в етап 2 на предварителната си продажба. Тази цена по план ще достигне $0.06, когато започне Етап 3. Поради тази причина експертите прогнозират, че DTX може да скочи 60 пъти, когато първокласни CEX я листнат през третото тримесечие на 2024 г.

Pepe (PEPE): Показва добър дългосрочен растеж

Pepe (PEPE) е друга криптовалута, която влиза в заглавията на статиите. Статистиката на CoinMarketCap показва, че цената на PEPE е скочила с над 450% само през последната година. Крипто експертът Trader Koala също направи смело изявление. Според него PEPE ще види лесни обезсилвания за дългосрочен растеж до $0.010.

Понастоящем PEPE има около девет технически сигнала в зоната за покупка, като същевременно се намира над 50-дневната си експоненциална пълзяща средна.

Когато правят своята прогноза за цената на Pepe, експертите забелязват всички тези фактори. Те прогнозират, че през септември 2024 г. Pepe ще струва $0.0022.

Solana vs. DTX Exchange vs. Pepe – коя от тях ще донесе по-бърза възвръщаемост?

Въпреки че Solana, DTX Exchange и Pepe са криптовалути, които могат да ви направят милионери, една от тях се откроява. Това е DTX Exchange, тъй като има по-ниска пазарна капитализация от тези криптовалути и е обвързана с много финансови пазари за трилиони долари, като например валутния, който възлиза на $1.4 трилион. Това означава, че DTX се нуждае от по-малко нови пари, за да може цената му да скочи, като същевременно е по-стабилна в дългосрочен план.

Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.