Home

Ето кое е следващото ключово ниво за Лайткойн според легендарният Джон Болинджър

14.08.2024 18:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кое е следващото ключово ниво за Лайткойн според легендарният Джон Болинджър

Джон Болинджър, известен финансов трейдър и създател на широко признатия и и използван индикатор "лентите на Болинджър", наскоро сподели прозренията си за крипто пазара, като се фокусира по-специално върху Лайткойн.

Болинджър сподели графика на цената на LTC, като подчерта, че “една снимка струва колкото хиляди думи“. Той използва тази визуализация, за да отговори на запитванията на своите последователи относно стестения на неговия модел и “Head Fakes“.

Head fake е, когато цената на криптовалутата се движи в една посока (т.е. нагоре или надолу), примамвайки трейдърite да инициират покупка, но след това неочаквано обръща посоката си.

Свиването на лентата на Болинджър се случва, когато лентите се стесняват, което показва период на ниска волатилност. Този сценарий често предшества значителни ценови движения, тъй като пазарът набира инерция. Трейдърите разглеждат това като потенциална точка на пробив, при която цените могат бързо да се повишат или понижат, след като стеснението приключи.

От друга страна, Head Fakes се появяват, когато пазарът изглежда, че пробива в една посока, но бързо се обръща, което може да доведе до загуби за трейдърите, които реагират на първоначалното движение без потвърждение.

Графиката на цената на Лайткойн, която Болинджър сподели, илюстрира добре тази концепция. В края на юли лентите на Болинджър на графиката на LTC започнаха да се сближават, сигнализирайки за свиване.

През този период цената за кратко се движеше над горната лента, но бързо падна обратно под нея, което доведе до спад в стойността на криптовалутата. Вследствие на това лентите започнаха да се раздалечават, тъй като волатилността се увеличи.

След като достигна дъно близо до долната лента, Лайткойн се възстанови до около $63 на фона на по-широкото пазарно възстановяване. Според анализа на Болинджър следващото ключово ниво за Лайткойн е $65. Ако LTC пробие над тази точка, алткойнът може отново да тества горната лента, която понастоящем е на ниво $75.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Travala се обръща към Solana, за да подобри туристическите услуги

Платформата за резервации с фокус върху криптовалутите Travala обяви интеграцията си със Solana, четвъртия по големина блокчейн по пазарна капитализация, с което отбеляза третото си присъединяване към мрежата след Етериум и BNB. Главният изпълнителен директор Хуан Отеро разкри това развитие по време на панелна дискусия на Solana Breakpoint в Сингапур.

22.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Алткойн сезонът се задава на хоризонта: Какви са прогнозите?

Крипто анализаторът Али Мартинез посочи, че може би предстои “алтсезон” – фаза, в която алтернативните криптовалути надминават Биткойн.

22.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто проектът Pyth Network въвежда стейкинг услуга

Pyth представи “Oracle Integrity Staking (OIS)” – функция, предназначена за повишаване на отчетността между източниците на данни чрез въвеждане на награди за залог и санкции.

22.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Bonk Inu обяви първия по рода си борсово търгуван фонд за меме монети в САЩ.

Bonk Inu (BONK), популярен меме токен, изграден върху блокчейна на Solana, направи значителна крачка в глобалното крипто пространство.

22.09.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.