Home

WazirX завършва плана си за възстановяване след хакерската атака

14.08.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
WazirX завършва плана си за възстановяване след хакерската атака

WazirX,индийска крипто борса, която наскоро бе хакната, предостави актуализация на усилията си да възстанови потребителските баланси за сделките, извършени между 18 и 21 юли.

Планът за възстановяване бе задействан на 8 август след реакция срещу предложената от WazirX “социална стратегия за загубите“, която изискваше от потребителите да споделят последиците от кражбата на $230 милиона от платформата.

Според неотдавнашна публикация индийската борса е близо до финализиране на плана си за сторниране на всички транзакции, извършени след като спря тегленията на 18 юли.

Потребителите обаче може да се сблъскат със забавяне при достъпа до възстановените си средства, тъй като борсата продължава да си сътрудничи с правни експерти за установяване на сигурен процес на теглене.

WazirX стартира и програма за награди, която събра заявки от 344 ловци на награди, включително експерти по сигурността и етични хакери, за проследяване на откраднатите средства.

Борсата работи със седем партньора от индустрията, за да намери начини за справяне с финансовите последици от хакерската атака, и отчита стабилен напредък в тези дискусии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

BingX загуби $52 милиона при пробив в горещ портфейл

Крипто борсата BingX потвърди информацията за загуба на активи, след като откри необичайни тегления от един от горещите си портфейли на 20 септември.

20.09.2024 22:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Крипто борса разследва потенциално нарушение на сигурността

BingX, крипто борса, предупреди потребителите за възможен пробив в сигурността на своя горещ портфейл, което доведе до активиране на аварийни протоколи.

20.09.2024 18:45 1мин. четене Alexander Zdravkov

Очаква се изкуственият интелект да трансформира засичането на престъпления чрез блокчейн до 5 години

Според главния изпълнителен директор на Chainalysis Майкъл Гронагер през следващите пет години държавните прокурори и данъчните агенции ще използват AI за анализ на блокчейн данни с цел разкриване на престъпления.

20.09.2024 17:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Германия закрива 47 крипто борси и се насочва към киберпрестъпниците

Германия затвори 47 борси за криптовалути, обвинявайки ги, че дават възможност на киберпрестъпниците да перат пари, пренебрегвайки регулаторните разпоредбите.

20.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.