Home

DTX Exchange се разглежда като скрит крипто скъпоценен камък; преглед на NEAR Protocol и новини за Cardano

13.08.2024 14:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange се разглежда като скрит крипто скъпоценен камък; преглед на NEAR Protocol и новини за Cardano

В най-новите крипто разговори за това, което е актуално, DTX Exchange (DTX) изглежда, че може да бъде диамант в сурово състояние.

Тя вече е предоставила на тези, които са я купили по-рано, 100% възвръщаемост спрямо първоначалната цена, на която са закупили токените по време на първи етап на предварителната продажба. Някои анализатори дори твърдят, че тази криптовалута, която сега е на етап 2 от предварителната си продажба, може да се превърне в следващия 80Хтокен през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно и при NEAR Protocol (NEAR), и при Cardano (ADA) се наблюдават вълнуващи новини с нови стартирания и вълнението около обновяването. От всички тези три токена се откроява един. Продължавайте да четете, за да разберете кой е той.

DTX Exchange (DTX): Изгряваща звезда

Напоследък DTX Exchange (DTX) вдигна доста вълнение на крипто пазара. Големи имена на сцената на YouTube, като Token Galaxy, казват, че този новак може да оглави пазара на онлайн търговията. Те казват това, защото DTX Exchange има хибриден модел на търговия, който позволява на хората да купуват над 120,000 класа активи, като злато, акции и криптовалути, без KYC проверки при регистрация.

Токенът за комунални услуги DTX ще захранва тази платформа. Притежаването му ще ви даде много предимства, включително по-ниски такси за търговия и право на глас при проблеми с управлението. Освен това тези, които купят $100 от DTX в предварителната продажба, ще участват в раздаване на $1 милиона. Десет души ще спечелят по $100,000 по време на това раздаване.

Досега предварителната продажба беше страхотна, като събра над $1.2 милиона и е на път да достигне $2 милиона преди края на този месец. Един DTX токен струва само $0.04 в етап 2. Тази цена обаче ще се повиши до $0.06 след началото на етап 3. Пазарните анализатори също така казват, че след като през третото тримесечие на 2024 г. се случи листването на първокласни CEX, DTX ще скочи 80 пъти.

Протокол NEAR (NEAR): Верижни подписи в действие

Междувременно протоколът NEAR (NEAR) показа някои добри развития. NEAR Protocol обяви, че Chain Signatures се е преместила в основната мрежа. С това събитие Chain Signatures позволява подписването на всяка транзакция във всяка блокчейн направо от акаунт в NEAR.

Тази новина за протокола NEAR може да повиши интереса към тази криптовалута. През последните 12 месеца стойността ѝ скочи с близо 200%. Освен това NEAR се намира над 100-дневната си експоненциална плъзгаща се средна и има 13 технически сигнала в зоната за покупка.

Поради всички тези фактори криптоекспертите все още са положително настроени към криптовалутата NEAR Protocol. Според тях стойността ѝ може да достигне 5 долара преди края на септември 2024 г.

Cardano (ADA): Chang хард форкът ще стартира скоро

Cardano (ADA) е друга монета, при която се наблюдават добри събития. Неотдавна Cardano Feed разкри, че 72% от мрежовите възли са готови за новия ъпгрейд Chang хард форкът. Тези възли показват, че са готови, като инсталират софтуера Cardano Node 9.1.0.
Стойността на криптовалутата Cardano също се е повишила с 16% на графиката от началото на годината. Освен това около 13 технически сигнала показват зелено за ADA.

Всички тези добри новини и сигнали за Cardano карат анализаторите да бъдат положително настроени към нейния растеж. Те предвиждат стойността ѝ да достигне $0.45 през септември 2024 г.

Борса DTX срещу протокол NEAR срещу Cardano – коя от двете се откроява?

NEAR Protocol и Cardano може скоро да отбележат голям растеж, но DTX Exchange има много предимства. DTX има по-ниска пазарна капитализация и връзки с растящия валутен пазар от $1.4 трилиона. Това означава, че DTX ще нарасне по-бързо, тъй като се нуждае от по-малко нови пари, като същевременно е по-стабилна в бурни води.

Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Милионер в Dogecoin забеляза сериозен бичи модел за този конкурент на DOGE на цена под $0.03

Крипто пазарът започна ново рали, като повечето алткойни се повишиха значително. Тези печалби накараха начинаещите инвеститори да започнат да търсят токени с висок потенциал и ниски цени.

22.09.2024 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.