Home

Топ алткойн е готов за параболичен ръст според водещ анализатор

13.08.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ алткойн е готов за параболичен ръст според водещ анализатор

Известен крипто анализатор прогнозира сериозен ръст за популярен алткойн, базиран на Етериум.

В неотдавнашна актуализация анализаторът, известен като Credible, сподели, че родният токен на Curve DAO, CRV, е готов за драстично увеличение на цената.

Експертът прогнозира, че CRV може бързо да удвои стойността си, изненадвайки много инвеститори, които в момента не са фокусирани върху този актив. По време на прогнозата му CRV се търгуваше на цена от приблизително $0.25. Към момента на писане на статията е нараснал до $0.30, oтразявайки ръст от 20% само за 24 часа.

Анализът на Credible подсказва, че неотдавнашното движение на цените на CRV подкрепя неговата прогноза и той очаква по-нататъшни печалби, които потенциално да доведат токена до $0.40 или повече. Той също така сравни потенциала на алткойнът с този на Solana (SOL), твърдейки, че CRV може да получи много по-голяма възвръщаемост.

Според Credible, докато Solana може да достигне $1,000, давайки 7-кратна възвръщаемост, Curve може да предложи до 30-кратна възвръщаемост въз основа на предишния си исторически връх, с потенциал за още по-високи печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на XRP от експерт

Ripple, реномирана финтех компания, известна с постоянните си иновации и партньорства, се бори да отрази растежа си в цената на своята криптовалута XRP през последните седем години.

19.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ще успее ли да се възстанови цената на Етериум и кога?

Етериум (ETH), водещият алткойн, се представя по-слабо от Биткойн (BTC) от началото на 2024 г., което разочарова много инвеститори.

19.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.