Home

Топ причини, поради които цената на XRP може да се скочи значително

12.08.2024 19:30 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ причини, поради които цената на XRP може да се скочи значително

Търговецът и анализатор на криптовалути "Dark Defender" прогнозира значителен скок в цената на XRP, като вярва, че тя може да достигне $36.76.

Тази прогноза се основава на теорията за вълните на Елиът, която предполага, че в момента XRP се намира в третата от пет вълни във възходящ тренд. Очаква се тази вълна да изтласка XRP отвъд ключови нива, а именно $1.88, $5.85, $18.22 и в крайна сметка $36.76.

На месечната графика се вижда и модел Dragonfly Doji – формация от свещи, която обикновено сигнализира за обръщане на низходящ тренд. На дневната графика този модел предполага, че XRP може да е установила стабилна подкрепа на $0.40, което потенциално създава предпоставки за следващото ѝ голямо рали.

Докато XRP се приближава към тези очаквани върхове, някои критични нива ще бъдат внимателно наблюдавани. Непосредственият фокус е върху границата от $0.66. Пробив над това ниво би могъл да доведе до бързо покачване до $1.03 – ключово ниво на съпротива. Ако XRP успее да задържи търговията над $1.03, тя може да навлезе в силно бича фаза, привличайки по-голям инвеститорски интерес.

Месечният индикатор MACD се оцвети в зелено, засилвайки положителните перспективи, тъй като XRP изглежда готов да продължи възходящото си движение.

Обратно, Ник Валдес, анализатор от канала Discover Crypto, посъветва инвеститорите в XRP да обмислят прибиране на печалбите. Той изтъкна, че цената на XRP се е повишила след победата в съдебното дело над SEC, като е скочила с 30% до $0.64 след значителното намаляване на желаната от Ripple санкция на SEC. Валдес предупреди, че в исторически план подобни ценови скокове често са последвани от връщане към предишните нива.

Валдес подчерта важността на предпазливостта, тъй като XRP започва да връща част от печалбите си след съдебния процес. Той прогнозира, че XRP може да срещне съпротива около $0.93, което прави това ниво трудно за преодоляване в настоящия цикъл. Неговият анализ показва, че цената на XRP може да се стабилизира между $0.40 и $0.50 до средата на септември.

Стратегията за прибиране на печалби изглежда добре обоснована, като се има предвид историята на цената на XRP. Например, след благоприятно съдебно решение през юли 2023 г. цената на XRP се удвои в рамките на 24 часа, но след това спадна до нивата отпреди скока в рамките на месец. Настоящият сценарий наподобява този модел, което показва, че XRP може отново да се върне на по-ниски нива.

Макар че цялостният анализ клони към бича перспектива, цената все още може да се движи и в двете посоки. Инвеститорите и търговците трябва да следят отблизо тези показатели, за да вземат информирани решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Анализатор прогнозира скорошен пробив за меме монета и алткойн от топ 20

Известен анализатор и търговец на криптовалути изрази оптимизъм по отношение на меме монета с ниска капитализация и друг алткойн

21.09.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Ръководител от PayPal сподели, коя е по-добрата опция в сравнение с Етериум

Жозе Фернандес да Понте, ръководител на звеното за блокчейн, крипто и дигитални валути на PayPal, обяви, че решението за пускане на стабилната валута PYUSD в блокчейна на Solana е продиктувано от ограниченията, установени в мрежата на Етериум.

21.09.2024 8:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Фондация Етериум не спира с продажбите на ETH

Според анализаторите на Spot On Chain фондация Етериум постоянно разпродава големи количества Етериум.

20.09.2024 20:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Как намаляването на лихвите ще послужи като бичи сигнал за крипто пазара?

Известен крипто анализатор преразгледа гледната си точка за някои дигитални активи след неотдавнашното намаляване на лихвения процент от страна на Федералния резерв.

20.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.