Home

Shiba Inu китове продават милиарди SHIB, за да купят този токен, изграден на Етериум, който се търгува за $0.01831

12.08.2024 20:00 4мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu китове продават милиарди SHIB, за да купят този токен, изграден на Етериум, който се търгува за $0.01831

Известни крипто анализатори изтъкват ETFSwap (ETFS) като следващия 100x алткойн, тъй като Shiba Inu китовете инвестират $45 милиона в ICO, след като изхвърлиха 50 милиарда SHIB акции.

Крипто пазарът се раздвижва, тъй като умните инвеститори масово се впускат в ETFS, токен изграден на Етериум, след като Shiba Inu китовете продадоха 50 милиарда SHIB токена на стойност $45 милиона, за да инвестират в ICO-то на ETFSwap (ETFS), което се очаква да скочи 100 пъти при стартирането си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Shiba Inu китовете сринаха цената на SHIB до нови дъна, тъй като се прехвърлиха към ETFSwap (ETFS)

По-рано тази седмица китовете Shiba Inu оглавиха водещите платформи за крипто новини, след като ликвидираха токени SHIB на стойност $45 милиона, за да се включат във ICO-то ETFSwap (ETFS), за което анализаторите прогнозират, че може да се повиши 100 пъти при стартирането му. Цената на SHIB бе наблюдавана по-специално да поеме удар и значително да се срине на месечната си времева рамка на графиката за търговия, след като китовете Shiba Inu изхвърлиха 50 милиарда от своя меме токен на крипто пазарите.

Най-добрите анализатори съобщават за мечешко продължение на цената на SHIB, тъй като други топ инвеститори ликвидират своите дялове, за да повторят покупките в ETFS токени на Shiba Inu китовете за да се възползват от животопроменящите печалби. Въпреки това, цената на SHIB към момента на писане на статията се търгува на $0.00001401, се очаква да се възстанови и да се издигне зад ETFSwap (ETFS) през следващите месеци на крипто бичата серия, въпреки масовите разпродажби от страна на Shiba Inu китовете.

Shiba Inu кит инвестира $45 милиона от печалбите на SHIB в ETFSwap (ETFS) Viral ICO за 100x печалби

ETFSwap (ETFS) DeFi Ethereum токенът, който се продава на цена $0.01831 в своето ICO, счупи историческите върхове в обемите на предварителната продажба, тъй като китовете Shiba Inu, които изхвърлиха 50 милиарда SHIB, инвестират $45 милиона, за да се позиционират за потенциални 100-кратни печалби през следващите месеци. ETFSwap (ETFS) е Етериум базиран токен със стабилни комунални услуги и приложения на своята новаторска платформа DeFi, която завладява крипто индустрията с буря.

DeFi платформата, която се нарежда над някои от конкурентите, е най-добрият избор на умните инвеститори, които изграждат богатство чрез своите безценни токенизирани ETF листвания, включително спот BTC, спот ETH пазари, фондови борси, облигации, ETF с ливъридж и стоки, наред с други. DeFi платформата е удобна за ползване и дава на трейдърите 100-кратен ливъридж за потенциално обръщане на печалбите от токенизирани ETF-и до 46,000%. Интелигентните крипто инвеститори оценяват ETFSwap (ETFS) като една от най-добрите DeFi платформи в индустрията, която им позволява да изграждат богатство и да получават пасивни доходи, когато залагат своите токенизирани ETF-и в пуловете за ликвидност на платформата й. DeFi платформата също така предлага конкурентни отстъпки за пазарна търговия и възнаграждава стейкърите с потенциалните до 87% APR в доходността от залога.

Умните крипто трейдъри могат да търгуват изгодно с безсрочни договори на волатилни и високодоходни криптовалути в DeFi платформата, като използват нейните усъвършенствани AI инструменти и ефективни стратегии за търговия. ETF Tracker и ETF Screener са сред различните инструменти за търгуване с изкуствен интелект, които ETFSwap (ETFS) предоставя, за да мащабира рентабилността на крипто инвеститорите и трейдърите. Тези инструменти могат да намерят най-добрите инвестиции в токенизирани ETF-и на пазара и да оценят техния потенциал за рентабилност. Освен търговията с ливъридж, DeFi платформата ETFSwap (ETFS) позволява на крипто инвеститорите и трейдърите да се възползват от революцията в токенизацията на реални активи (RWA).

Крипто инвеститори могат безпроблемно да търгуват своите RWA във веригата и да получават незабавни разплащания, когато правят заявки за обратно изкупуване. DeFi платформата работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на крипто пазарите и позволява на умните търговци да се възползват от различни конфигурации и възможности за търговия. Te използват DeFi платформата, за да отварят и затварят множество позиции в условията на волатилни пазари. Според разработчиците на проекта платформата е защитена от атаки срещу сигурността и не съдържа уязвимости, както показват данните от одита на нейните смарт договори от CyberScope. Екипът на DeFi платформата на ETFSwap (ETFS) е завършил необходимия KYC със SolidProof.

Заключение

Продажбата на ETFSwap (ETFS) Етериум токен на цена от $0.01831 в своето ICO предоставя на интелигентните инвеститори златна инвестиционна възможност, тъй като Shiba Inu китовете изхвърлят 50 милиарда SHIB на стойност $45 милиона, за да се позиционират в предварителната продажба за 100-кратна печалба през следващите месеци.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

DeFi сензацията ETFSwap (ETFS) превзема пазара с нова платформа за търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) поражда вълнение в DeFi света със своята авангардна платформа за търговия с крипто ETF.

21.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.