Home

3 от най-интересните скрити скъпоценни камъка, изградени на Етериум, които може да се конкурират с печалбите на PEPE и Dogecoin (DOGE) през 2024 г.

13.08.2024 9:00 6мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 от най-интересните скрити скъпоценни камъка, изградени на Етериум, които може да се конкурират с печалбите на PEPE и Dogecoin (DOGE) през 2024 г.

DOGE и PEPE скоро може да претърпят значителни движения, но някои експерти считат, че RCOF и MANTA може да имат по-добро представяне.

PEPE и Dogecoin изглежда са готови за потенциални печалби през тази година, тъй като и двете мемe монети продължават да привличат вниманието на крипто пазара.

Междувременно инвеститорите все по-често търсят скрити скъпоценни камъни в мрежата на Етериум, които биха могли да съперничат на впечатляващите печалби на популярни меме криптовалути като PEPE и Dogecoin (DOGE). В този списък се разглеждат три обещаващи токена – RCOF, MNT и BEAM – които потенциално могат да осигурят значителна възвръщаемост и да се откроят сред крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


RCO Finance

Тъй като се очаква Dogecoin и Pepe скоро да преживеят рали, базираните на ETH алткойни като RCOF токена на RCO Finance вероятно може да последват тенденцията. Тази монета наскоро привлече сериозно внимание, особено сред институционалните инвеститори.

Освен че се концентрират върху Биткойн, тези инвеститори са привлечени и от RCO Finance поради потенциалните характеристики.

Тези функции включват АI робот-съветник, цялостен пакет за търговия и обещаваща предварителна продажба. Робосъветникът функционира подобно на финансов мениджър или брокер, предоставяйки на инвеститорите информация за оптималните активи и най-добрите моменти за навлизане или излизане от дадена инвестиция.

Този робот помага на потребителите на RCO Finance да изготвят стратегически инвестиционни планове и да ги изпълняват без човешка намеса. Като цялостна платформа за търговия, RCO Finance интегрира различни класове активи, включително акции, деривати, реални активи, криптовалути и борсово търгувани фондове.

Инвеститорите могат да търгуват с активи в рамките на тези категории, като използват криптовалути, без да ги конвертират във фиатна валута. Това позволява на вложителите да диверсифицират портфейлите си и според разработчиците на проекта да оптимизират печалбите си чрез достъп до различни класове активи.

Добре познатата компания за блокчейн сигурност SolidProof редовно извършва одити на платформата, за да идентифицира и намали потенциалните рискове. Тя гарантира до колкото може неприкосновеността на личните данни на потребителите чрез своя процес, който не изисква преминаване през KYC и подобрява достъпността и лекотата на използване с удобния си интерфейс.

Освен това монетата предлага на потребителите нисколихвени заеми, по-ниски такси за търговия, до 50х ливъридж, потенциална доходност от стейкинг, 24/7 пазарни актуализации и многостепенни награди за лоялни потребители, за да им помогне да увеличат инвестициите си.

Manta

Manta Network е DeFi платформа, която дава приоритет на поверителността и мащабируемостта. Изградена върху рамката Substrate – същата технология, която захранва Polkadot (DOT) – Manta Network е вътрешно съгласувана с по-широката екосистема на Polkadot, което ѝ позволява да взаимодейства безпроблемно с други проекти в тази мрежа. В основата на дизайна на Manta Network е акцентът върху неприкосновеността на личния живот.

За разлика от по-ранните DeFi платформи, които често се борят с проблемите, свързани с поверителността и скоростта на транзакциите, Manta Network решава тези проблеми директно. Тя използва усъвършенствани методи, за да гарантира, че всички транзакции са бързи и остават поверителни и сигурни.

Този фокус върху неприкосновеността на личните данни е ключов отличителен белег, привличащ потребители и инвеститори, които са особено загрижени за сигурността на данните и анонимността на своите дигитални транзакции.

Интегрирайки неприкосновеността на личните данни с мащабируемостта, Manta се позиционира като напредничаво решение в DeFi пространството, привлекателно за тези, които търсят сигурна и ефективна платформа за своите финансови дейности във все по-свързания свят на децентрализираните финанси.

Междувременно движението на цената на MNT токена напоследък е интензивно. През изминалата седмица цената му се повиши с над 30% и към момента на писане на статията се търгува на цена от $0.7375.

Някои експерти прогнозират възходящ тренд за MNT след неотдавнашното им партньорство с Nubit за насърчаване на модулната мащабируемост от втори слой. Това може да доведе до скок на цената на MNT до $0.996.

Beam

Beam е криптовалута с фокус върху защитата на личните данни, която бе пусната на 3 януари 2019 г. Тя е създадена, за да отговори на нарастващите опасения относно неприкосновеността на личните данни в повечето криптовалути, където подробностите за транзакциите често са публично видими. Beam използва протокола Mimblewimble – крипто рамка, създадена с цел подобряване на поверителността и мащабируемостта.

За разлика от традиционните блокчейни, които записват всички подробности за транзакциите в публична счетоводна книга, прилагането на Mimblewimble в Beam гарантира, че операциите са поверителни, като крие информация като подател, получател и сума на транзакцията. Тази поверителност се постига, без да се жертва ефективността на мрежата, тъй като протоколът също така намалява размера на блокчейна, подобрявайки цялостната мащабируемост.

Beam е създадена като част от по-широкото крипто движение, ориентирани към неприкосновеността на личния живот. Тя позволява на потребителите да извършват транзакции с увереността, че финансовите им данни остават поверителни. Този фокус върху поверителността и мащабируемостта позиционира Beam като значим играч в разрастващия се пейзаж на дигиталните валути.

През изминалата седмица цената на BEAM търпи ръст от 30%. За последните 24 часа, обаче тя се понижи с 2% и към момента на писане на статията се търгува на цена от $0.013.

Въпреки този спад, някои анализатори все още предвиждат възходящ тренд за BEAM поради положителните сигнали от 20-дневната ЕМА.

Предварителната продажба на RCOF обещава да надхвърли очакванията

Втората фаза на предварителната продажба на RCOF вече е в ход, което позволява на инвеститорите да се включат на ранен етап в проект, който има някакъв потенциал за развитие. С текущата цена на токена, определена на $0.0343, този етап предлага привлекателна възможност за тези, които искат да се възползват от предимствата на ранните инвестиции.

С нарастването на интереса към проекта ранните инвеститори могат да получат значителни печалби. Очакваната цена за листване на RCOF е между $0.40 и $0.60 за токена. Според разработчиците на проекта това показва, че участниците във втората фаза на предварителна продажба потенциално биха могли да постигнат потенциалната възвръщаемост от над 5,000%, след като токена стане достъпен на борсите.

Например, инвестиция от $500 при настоящата цена на предварителната продажба може да нарасне до над $25,000 , подчертавайки значителния потенциал за ранните инвеститори.

С напредването на предварителната продажба RCOF се очертава като възможност за растеж. Нейният иновативен подход и очакваният скок на цената я правят отличник на крипто пазара, предоставяйки на инвеститорите потенциал за значителна възвръщаемост с напредването на проекта.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете предпродажбата на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP се бори да реализира 10Х въпреки проблемите със SEC, но AI мощта на CYBRO може да го изстреля над XRP до 2025 г.

Продължаващата съдебна битка между Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) и Ripple Labs продължава да хвърля сянка върху бъдещето на XRP, родния токен на мрежата на Ripple.

06.10.2024 21:16 5мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за ценате на ADA: Cardano и неговият алткойн съперник се борят за 1,000Х скок до $6 до първото тримесечие на 2025 г.

Инвеститорите са развълнувани, тъй като се очаква Cardano ADA и ключов алткойн съперник да претърпят драматично покачване на стойността.

06.10.2024 15:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin се сблъсква с ценова слабост, но предпродажбата на DOGEN напредва – това ли е следващата 100x възможност ?

В момента Dogecoin изпитва затруднения на пазара, но друга криптовалута набира скорост.

06.10.2024 14:33 3мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира, че XRP ще достигне $1, а CYBRO – $10, независимо дали вярвате или не

Експерт направи смели прогнози, според които XRP ще достигне $1, а CYBRO ще се изстреля до $10.

06.10.2024 14:01 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.