Home

Бичият пазар на Биткойн се завръща според крипто експерт от CryptoQuant

12.08.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичият пазар на Биткойн се завръща според крипто експерт от CryptoQuant

Според главният изпълнителен директор на CryptoQuant, Ки Йонг Джу, ончейн данните демонстрират, че бичият пазар на водещата криптовалута може да се възстановява.

Джу заяви, че индикаторът за пазарния цикъл на биковете и мечките за Биткойн на CryptoQuant, който следи фазите на инвеститорските настроения, се е върнал на бича територия след кратко пропадане в мечите условия.

Повечето циклични ончейн индикатори за Биткойн във веригата, които се колебаеха близо до границата, сега се върнаха към сигналите за бичи пазар.

Джу смята, че въз основа на тези данни бичият пазар остава непокътнат. Той обаче отбеляза, че ако пазарът не се възстанови през следващите две седмици, може да се наложи да преразгледа позицията си.

Следвайки тенденциите на умните пари, Джу предполага, че ако греши, това означава, че новите китове са или заблудени, или са подценили макросредата.

Също така наскоро той подчерта, че 404,448 BTC са били прехвърлени на адреси на постоянни притежатели за период от 30 дни, което свидетелства за сериозна акумулация.

Той прогнозира, че в рамките на една година някои организации – било то TradFi институции, компании, правителства или други – ще обявят, че са придобили Биткойн през третото тримесечие на 2024 г. Според него инвеститорите на дребно ще съжаляват, че също не са купили от актива поради опасения по въпроси като продажбата на германското правителство, Mt. Gox или други макроикономически фактори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кои държави водят по притежание на Биткойн

Последните данни разкриват, че Бутан неочаквано е заел водещо място по държавни резерви на Биткойн (BTC), като разполага със $782.46 милиона, значително изпреварвайки Ел Салвадор, който притежава $351.75 милиона.

21.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Агресивните шортове на институциите изглежда приключват

Последните данни на главния изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йонг Джу разкриват драматично намаление на нетните шорт позиции на фючърсите върху BTC на CME със 75% през последните 5 месеца.

21.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

SEC одобри опции за Биткойн ETF на BlackRock

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) даде разрешение за търговия с опции върху спот Биткойн ETF на BlackRock, което е важна стъпка в развитието на инвестиционните предложения за криптовалута.

21.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Самсън Моу се срещна с японски заместник-министър, за да обсъдят Биткойн

Известният Биткойн максималист и главен изпълнителен директор на JAN3 Самсън Моу се срещна с Джуничи Канда, заместник-министър председател.

20.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.