Home

Dogwifhat загуби 7% за последните 24 часа – кое ниво трябва да си върне, за да тръгне нагоре?

12.08.2024 13:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogwifhat загуби 7% за последните 24 часа – кое ниво трябва да си върне, за да тръгне нагоре?

Dogwifhat (WIF) в момента е под натиск от продажби, подсилен от неотдавнашния спад на Биткойн под $60,000, който доведе до мечи настроения на пазара.

Внезапната промяна в поведението на търговците доведе до значителни тегления през последните 24 часа, което породи опасенията за стабилността на WIF.

Волатилността, отличителна черта на крипто пазара, отново предизвика панически продажби, като WIF претърпя 10% спад в цената само за един ден. Този спад беше отразен от рязко понижение на отворения интерес, който намаля с $43 милиона за един ден. Този спад сигнализира за нарастващ песимизъм сред инвеститорите относно бъдещите перспективи на WIF.

Към негативните перспективи се прибавя и индексът на относителната сила (RSI) за WIF, който остава на отрицателна територия, което показва продължаваща пазарна слабост. Въпреки краткото възстановяване на цената на WIF, RSI трудно преминава неутралната линия, която е ключов индикатор за инерцията и пазарните нагласи. Ако покупателната активност не се засили, възстановяването на WIF може да се сблъска със значителни предизвикателства.

На 12 август цената на WIF е $1.71, като през миналата седмица тя нарасна с 51%, но през уикенда загуби половината от тази печалба, а към момента на писане на статията отразява 7% спад за последните 24 часа.

Следващото критично ниво на подкрепа е $1.52, а възстановяването на $1.83 е от решаващо значение, за да може WIF да оспори съпротивата от $2.01. Исторически погледнато, $1.83 е стабилно ниво на подкрепа и преодоляването му може да проправи пътя на WIF към $2.36.

Неуспехът да се задържи нивото от $1.83 обаче би могъл да доведе до нов спад до $1.52, което потенциално би предизвикало по-големи изходящи потоци и би направило възстановяването още по-трудно. Следващите няколко дни ще бъдат от решаващо значение за WIF, тъй като той ще се движи по тези ключови нива на подкрепа и съпротива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Travala се обръща към Solana, за да подобри туристическите услуги

Платформата за резервации с фокус върху криптовалутите Travala обяви интеграцията си със Solana, четвъртия по големина блокчейн по пазарна капитализация, с което отбеляза третото си присъединяване към мрежата след Етериум и BNB. Главният изпълнителен директор Хуан Отеро разкри това развитие по време на панелна дискусия на Solana Breakpoint в Сингапур.

22.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Алткойн сезонът се задава на хоризонта: Какви са прогнозите?

Крипто анализаторът Али Мартинез посочи, че може би предстои “алтсезон” – фаза, в която алтернативните криптовалути надминават Биткойн.

22.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто проектът Pyth Network въвежда стейкинг услуга

Pyth представи “Oracle Integrity Staking (OIS)” – функция, предназначена за повишаване на отчетността между източниците на данни чрез въвеждане на награди за залог и санкции.

22.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Bonk Inu обяви първия по рода си борсово търгуван фонд за меме монети в САЩ.

Bonk Inu (BONK), популярен меме токен, изграден върху блокчейна на Solana, направи значителна крачка в глобалното крипто пространство.

22.09.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.