Home

DTX Exchange (DTX) може да се подготвя да отбележи 1,200% скок след преминаването през KYC; Solana ETF създава вълнение, докато ралито на Ethereum отслабва

12.08.2024 9:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange (DTX) може да се подготвя да отбележи 1,200% скок след преминаването през KYC; Solana ETF създава вълнение, докато ралито на Ethereum отслабва

Очакваната цена на DTX Exchange е $0.48, а текущата цена е $0.04, което прави DTX кандидат с потенциал за повишение от 1,200%.

Също така се наблюдава сериозен отскок при криптовалутите, особено при Solana (SOL) и Ethereum (ETH).

Solana (SOL) се повиши с около 18% през последните 7 дни, докато Ethereum (ETH) се повиши с около 11% през същия период от време. Въпреки тези печалби, страхът в инвеститорите продължава и те диверсифицират в потенциални монети като DTX Exchange.

Бразилският регулатор на ценни книжа одобри ETF Solana (SOL)

Бразилия, известна с това, че напредва в областта на финансовите иновации, току-що влезе в историята, като одобри първия в света ETF, базиран на Solana (SOL). Бразилската комисия за ценни книжа и борси (CVM) обяви одобрението на Solana (SOL) в сряда чрез централната си база данни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този нов ETF на базата на Solana (SOL), първият по рода си в световен мащаб, подчертава напредничавия подход на Бразилия към регулирането на криптовалутите. Solana (SOL) е предлаган от QR, компания, която преди това пусна QBTC11, един от първите Биткойн ETF, одобрени през 2021 г.

Въпреки че неотдавнашното одобрение на няколко спот ETF за Ethereum (ETH) доведе до спекулации за подобни продукти за Solana (SOL), анализаторите остават разделени по въпроса дали това ще се случи скоро.

Ethereum (ETH) се намира на съпротивата на 10-дневната си пълзяща средна

През последните два дни Ethereum (ETH) поскъпна с над 15%, а този отскок изтласка цената на алткойна близо до краткосрочната й 10-дневна пълзяща средна. Нивото от $2,900 ще работи като силна зона на съпротива за ETH, а $3,000 ще действа като ключово психологическо ниво.

За Ethereum (ETH) ценовото действие в близост до нивата от $2,500-$2,600 ще бъде много важно, тъй като отхвърлянето оттам може да доведе до още един крак надолу. Въпреки това, пробив от тези нива в горната част ще бъде индикация за добра сила при Ethereum (ETH).

DTX Exchange: Лидерът в пространството на Defi

DTX Exchange бързо се превръща в лидер в DeFi пространството благодарение на впечатляващите си резултати от предварителните продажби. Със забележителния си резултат от предварителната продажба DTX Exchange печели все по-голямо доверие в DeFi сектора.

Само на етап 2 платформата успя да събере повече от $1,200,000 за своя токен, чиято борсова цена е едва $0.04.

След старта DTX Exchange може да се готви за още по-голям успех с иновативната структура на платформата. Другите функции, които предстои да стартират през август, включват модел на пасивен доход, намаляване на таксите за газ и т.н., които ще помогнат на DTX да достигне още по-високи нива.

DTX Exchange има характеристиките на традиционна борса и също така използва блокчейн технология. Тази гъвкава борса предоставя достъп до повече от 120,000. класа активи, включително акции, облигации и криптовалути.

Централно място в платформата заема токенът DTX, който дава възможност за намаляване на таксите и усъвършенствани аналитични инструменти за потребителите. Това корелира с нейното раздаване на $1 милиона, което автоматично включва всеки, който инвестира $100 в DTX по време на предварителната продажба, за да си подели 10 x $100,000 на стойност DTX.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на DTX

Прочетете Бялата книга

Присъединете се към DTX общността


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Милионер в Dogecoin забеляза сериозен бичи модел за този конкурент на DOGE на цена под $0.03

Крипто пазарът започна ново рали, като повечето алткойни се повишиха значително. Тези печалби накараха начинаещите инвеститори да започнат да търсят токени с висок потенциал и ниски цени.

22.09.2024 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.