Home

Solana и Етериум може да претърпят значителни печалби, ако Биткойн стигне това ниво

11.08.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana и Етериум може да претърпят значителни печалби, ако Биткойн стигне това ниво

В момента Биткойн (BTC) се намира в ключов момент и крипто аналитикът Кейлъб Франзен следи отблизо ситуацията.

Наскоро той разгледа ключова графика, която отразява представянето на Биткойн от края на 2022 г. насам, с акцент върху 200-дневната пълзяща средна.

В интервю за Thinking Crypto Франзен изрази загриженост относно неотдавнашното потапяне на Биткойн под тези дългосрочни средни стойности. Обикновено при бичи пазари цените остават над тези критични нива.

Спад под тези средни стойности може да означава, че Биткойн навлиза в меча фаза. Въпреки това Францен не е разтревожен. Той подчерта, че подобни спадове е имало през август и юни, но Биткойн е успявал да се възстанови бързо всеки път.

Франзен използва проста аналогия, за да обсъди потенциалната траектория на Биткойн. Той предполага, че ако Биткойн успее да се върне обратно над облака на пълзящата средна стойност, той може да отбележи значителен ръст. Въпреки това той предупреди, че първоначалният опит за пробив може да не бъде веднага успешен, въз основа на историческите модели.

Експертът отбеляза:

Бичите пазари обикновено се характеризират с това, че цените се задържат над ключови краткосрочни, средносрочни и дългосрочни пълзящи средни стойности. Така че, ако наблюдаваме пробив под тези дългосрочни пълзящи средни, това вероятно не е бичи знак; вероятно сме в меча фаза.

Франзен обсъди и значението на временните спадове на Биткойн под краткосрочните пълзящи средни, като отбеляза, че при бичи пазар такива спадове са често срещани и обикновено са последвани от бързо възстановяване. Той подчерта, че BTC последователно е показвал способността си да се възстановява и да запазва възходящата си инерция дори след неуспехите.

Експертът разглежда и по-широките перспективи. Той вярва, че Биткойн потенциално може да достигне поне $175,000 през този пазарен цикъл, като използва стратегия, известна като разширение на Фибоначи. Той поддържа тази цел от известно време и смята, че ако Биткойн достигне това ниво, други големи криптовалути като Етериум и Solana също биха могли да претърпят значителни печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кои държави водят по притежание на Биткойн

Последните данни разкриват, че Бутан неочаквано е заел водещо място по държавни резерви на Биткойн (BTC), като разполага със $782.46 милиона, значително изпреварвайки Ел Салвадор, който притежава $351.75 милиона.

21.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ръководител от PayPal сподели, коя е по-добрата опция в сравнение с Етериум

Жозе Фернандес да Понте, ръководител на звеното за блокчейн, крипто и дигитални валути на PayPal, обяви, че решението за пускане на стабилната валута PYUSD в блокчейна на Solana е продиктувано от ограниченията, установени в мрежата на Етериум.

21.09.2024 8:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн: Агресивните шортове на институциите изглежда приключват

Последните данни на главния изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йонг Джу разкриват драматично намаление на нетните шорт позиции на фючърсите върху BTC на CME със 75% през последните 5 месеца.

21.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

SEC одобри опции за Биткойн ETF на BlackRock

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) даде разрешение за търговия с опции върху спот Биткойн ETF на BlackRock, което е важна стъпка в развитието на инвестиционните предложения за криптовалута.

21.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.