Home

Важен Биткойн индикатор се върна на положителна траектория

11.08.2024 11:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Важен Биткойн индикатор се върна на положителна траектория

Индикаторът за пазарния цикъл на Биткойн "бик и мечка", който проследява фазите на инвеститорските настроения, се обърна и сигнализира за бичи условия, след като за кратко клонеше към мечи пазар.

Тази промяна настъпи след тридневен период на мигане в червено, когато цената на Биткойн спадна до нива, невиждани от февруари.

Основателят на CryptoQuant Ки Йонг Джу подчерта тази промяна, като отбеляза, че повечето ончейн индикатори за Биткойн са се върнали към сигнализиране на бичи пазар.

Индикаторът се потопи в територията на “мечките“, когато цената на Биткойн падна под $50,000 на 5 август. Това отбеляза първия спад на Биткойн под $50,000 от февруари насам.

Цената се задържа под решаващото ниво от $60,000 до 8 август. По последни данни обаче Биткойн се търгува за $61,300 към момента на писане на статията, което показва устойчивост и бързо възстановяване.

Анализаторите остават разделени по отношение на посоката на развитие на пазара. Някои смятат, че неотдавнашното потапяне може да е било мечи капан, предназначен да заблуди продавачите на шорт позиции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кои държави водят по притежание на Биткойн

Последните данни разкриват, че Бутан неочаквано е заел водещо място по държавни резерви на Биткойн (BTC), като разполага със $782.46 милиона, значително изпреварвайки Ел Салвадор, който притежава $351.75 милиона.

21.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Агресивните шортове на институциите изглежда приключват

Последните данни на главния изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йонг Джу разкриват драматично намаление на нетните шорт позиции на фючърсите върху BTC на CME със 75% през последните 5 месеца.

21.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

SEC одобри опции за Биткойн ETF на BlackRock

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) даде разрешение за търговия с опции върху спот Биткойн ETF на BlackRock, което е важна стъпка в развитието на инвестиционните предложения за криптовалута.

21.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Самсън Моу се срещна с японски заместник-министър, за да обсъдят Биткойн

Известният Биткойн максималист и главен изпълнителен директор на JAN3 Самсън Моу се срещна с Джуничи Канда, заместник-министър председател.

20.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.