Home

Анализатор прогнозира потенциален обрат за алткойните спрямо Биткойн

10.08.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозира потенциален обрат за алткойните спрямо Биткойн

Анализаторът Бенджамин Коуен предполага, че изпитващият затруднения алткойн пазар може да започне да се възстановява спрямо Биткойн (BTC) при определени условия.

Коуен поясни, че ключовият показател, който трябва да се наблюдава, е представянето на Етериум спрямо Биткойн (ETH/BTC). Той спомена, че ако търговската двойка ETH/BTC достигне диапазон между 0.03 BTC и 0.04 BTC на седмичната графика, което наскоро направи, пазарната доминация на Биткойн (BTC.D) може да започне да намалява.

Индексът BTC.D измерва дела на водещата криптовалута в общата пазарна капитализация. Намаляването на този индекс често показва, че алткойните превъзхождат Биткойн.

Той смята, че оценката на ETH/BTC е от решаващо значение за разбирането дали алткойн пазарът ще се подобри или ще продължи да се сблъсква с предизвикателства. През последните две години и половина той очакваше, че алткойните вероятно ще продължат да губят стойност спрямо Биткойн, докато ETH/BTC достигне диапазона от 0.03 до 0.04 BTC. Сега, когато ETH/BTC е достигнал 0.04, той предполага, че промяната на пазара може да е неизбежна.

Коуен също така прогнозира, че господстващото положение на Биткойн може да достигне своя връх през следващите няколко месеца. Експертът предполага, че господстващото положение на BTC може да достигне своя връх още през септември, но може да продължи и до декември.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кои държави водят по притежание на Биткойн

Последните данни разкриват, че Бутан неочаквано е заел водещо място по държавни резерви на Биткойн (BTC), като разполага със $782.46 милиона, значително изпреварвайки Ел Салвадор, който притежава $351.75 милиона.

21.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ръководител от PayPal сподели, коя е по-добрата опция в сравнение с Етериум

Жозе Фернандес да Понте, ръководител на звеното за блокчейн, крипто и дигитални валути на PayPal, обяви, че решението за пускане на стабилната валута PYUSD в блокчейна на Solana е продиктувано от ограниченията, установени в мрежата на Етериум.

21.09.2024 8:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн: Агресивните шортове на институциите изглежда приключват

Последните данни на главния изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йонг Джу разкриват драматично намаление на нетните шорт позиции на фючърсите върху BTC на CME със 75% през последните 5 месеца.

21.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

SEC одобри опции за Биткойн ETF на BlackRock

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) даде разрешение за търговия с опции върху спот Биткойн ETF на BlackRock, което е важна стъпка в развитието на инвестиционните предложения за криптовалута.

21.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.