Home

DTX Exchange избухва, тъй като SolidProof завършва KYC, докато цената на Notcoin се покачва, а Stellar се препъва

09.08.2024 9:00 4мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange избухва, тъй като SolidProof завършва KYC, докато цената на Notcoin се покачва, а Stellar се препъва

Интересът към DTX Exchange нараства, тъй като SolidProof завършва KYC верификацията, докато стойността на Notcoin се покачва, а Stellar бележи спад.

Крипто пазарът винаги е изпълнен с вълнение. DTX Exchange (DTX) напоследък привлече голямо внимание, защото завърши своята KYC проверка ot SolidProof. Това отново предизвика интерес към този проект, който се намира в етап 2 на предварителната продажба. Той вече е набрал повече от $1.2 милиона и може да достигне $2 милиона преди края на август 2024 г.

В същото време цената на Notcoin (NOT) премина границата, докато Stellar (XLM) преживя труден период. Нека разгледаме тези движения и защо разработчиците на проекта смятат, че DTX може да бъде следващата 50-кратна криптовалута през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DTX Exchange: KYC верификация от SolidProof

DTX Exchange (DTX) достигна важен етап, завършвайки своя процес на KYC верификация от SolidProof, водещата компания за блокчейн одит. Това постижение гарантира сигурността и прозрачността на платформата, което ще привлече много повече търговци.

Този проект завладя крипто света като буря. Дори инфлуенсъри като Crypto Legends направиха видеоклип за него в Youtube. В своето Youtube видео той прогнозира, че проектът може да стане платформа номер едно за търговия. DTX е уникална, защото съчетава CEX и DEX в едно. Това означава, че хората търгуват с валути, злато и криптовалути с възможности за ливъридж от 1000х.

DTX е родният токен на DTX Exchange. Тези, които го притежават, потенциално могат да видят много предимства, като например намалени такси при търговия, както и възможност да изразяват мнението си за това как да се управлява платформата. Освен това тези, които купят DTX за $100 по време на предварителната му продажба, ще участват в раздаването с награден фонд от $1 милион, където десет души ще спечелят по $100,000.

DTX струва $0.04 по време на втория етап на предварителната продажба, което е със 100% повече от първоначалната ѝ цена от $0.02. Тази цена обаче ще се повиши с още 50% след началото на етап 3. Поради всички тези фактори пазарните анализатори прогнозират 50-кратно увеличение на DTX, след като CEX от първо ниво я регистрира през третото тримесечие на 2024 г.

Notcoin (NOT): Впечатляващо покачване на цената

Notcoin (NOT) изпраща силни знаци напоследък. Данните на CoinMarketCap показват, че цената на Notcoin търпи спад от 20% през последната година. По същата причина крипто експертът г-н Сатошик все още е оптимист за тази монета. В неговата публикация в Х се казва, че той държи NOT, защото смята, че тя има светло бъдеще.

В техническия анализ на криптовалутата Ноткойн също има някои добри признаци. Например, всички четири признака сочат в посока на покупка за NOT в момента. Поради това експертите направиха смела прогноза за цената на Notcoin: тя ще достигне $0.013 преди октомври 2024 г.

Stellar (XLM): Наблюдаваме известна волатилност

Stellar (XLM), от друга страна, има някои ценови тенденции, които показват червено. Данните на CoinMarketCap показват, че цената на Stellar е спаднала с почти 30% само през последната година. Все пак крипто експертът Явон Маркс каза нещо добро за XLM. Според неговата публикация в платформата X, XLM вижда по-високи дъна и пробив над $0.68 може скоро да предизвика рали от 594%.

От гледна точка на техническия анализ бъдещето на криптовалутата Stellar изглежда светло. Забележително е, че XLM се търгува над 21-дневната си ЕМА, като същевременно има 16 технически индикатора в зелено. Анализаторите вземат под внимание тези фактори, когато правят своите прогнози за цената на Stellar. Така те предвиждат скок до $0.15 в рамките на третото тримесечие на 2024 г.

Ще изпревари ли борсата DTX Notcoin и Stellar?

Хората наблюдават внимателно DTX Exchange, докато предварителната продажба продължава, защото разработчиците на платформата вярват, че това може да се окаже един от онези проекти, които носят печалби. Тази нова криптовалута има връзки с различни финансови пазари, включително с този на облигации на стойност $133 трилиона. Нейната пазарна капитализация също е по-ниска в сравнение с Notcoin и Stellar.

Наличието на тези предимства означава, че DTX се нуждае от по-малко нови средства, за да може цената да се повиши, както и да се подпомогне тя да остане стабилна с времето.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на DTX

Прочетете Бялата книга

Присъединете се към DTX общността


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

3 причини за ръста на Биткойн: Ще стигне ли $65,000?

Скорошният ръст на цената на Биткойн привлича вниманието на крипто инвеститори и анализатори.

20.09.2024 15:05 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.