Home

Докато ETH падна под $3,000, AI меме монетата Raboo изпреварва конкурента Popcat със забележително действие

06.08.2024 9:39 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докато ETH падна под $3,000, AI меме монетата Raboo изпреварва конкурента Popcat със забележително действие

Цената на Етериум спада под $3,000, което предизвиква тревога сред инвеститорите. Въпреки това, на фона на този спад и пазарна волатилност, Raboo ($RABT), меме монета, базирана на изкуствен интелект, поражда вълнение, като засенчва своя конкурент Popcat.

Рекордната предварителна продажба на Raboo за $2 милиона и неотдавнашните забележителни действия привлякоха вниманието на пазара, показвайки потенциала ѝ да се откроява дори в трудни времена. Прочетете нататък, за да откриете подробностите, които стоят зад спада на Ethereum, факторите, които влияят на Popcat, и как Raboo се позиционира като интересен участник в сектора на меме монетите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ethereum под $3,000: какво доведе до срива?

Цената на Ethereum падна под $3,000, което се дължи на няколко значими пазарни събития. Един от основните фактори беше реакцията “продай новината” след пускането на спот ETF-и за Ethereum. Вместо да повиши доверието, това събитие доведе до увеличаване на продажбите, тъй като инвеститорите прибираха печалби, което допринесе за рязкото понижение на стойността на алткойна. Освен това на пазара на Ethereum се наблюдаваха значителни изходящи потоци от ETF-и, особено от Ethereum Trust на Grayscale, от който бяха изтеглени $326.9 милиона, което измести предпочитанията на инвеститорите към алтернативи с по-ниски такси.

По-широките пазарни условия допълнително изостриха спада. Синдика по несъстоятелността на Mt. Gox прехвърли голямо количество Биткойн токени, за да започне да изплаща задълженията си към кредиторите, което породи страх от допълнителни пазарни разпродажби. Едновременно с това германското правителство прехвърли значителни количества BTC към борсите, което засили натиска от продажби. Тези събития, в съчетание с разпродажбите на технологичния пазар и опасенията за повишаване на лихвените проценти, доведоха до мечи настроения сред инвеститорите.

Понижението на Popcat: Фактори, които стоят зад неотдавнашния спад на пазара

Popcat (POPCAT), мемори монета на блокчейна Solana, преживя значителен спад в пазарната си стойност. Наскоро цената на Popcat спадна до $0.4064, отбелязвайки 49.97% спад през последните 7 дни. Една от основните причини за този спад е значителното прибиране на печалби от страна на инвеститорите след впечатляващия ѝ скок от 117% в средата на юли 2024 г. Този скок привлече значително внимание, но също така доведе до корекция, тъй като търговците блокираха печалбите, което доведе до стабилизиране на цената на по-ниско ниво.

Пазарните нагласи също поставиха Popcat в низходяща спирала. По-широката разпродажба на целия пазар на криптовалути напоследък, предизвикана от опасенията за повишаване на лихвените проценти и макрофакторите, понижи стойността на много цифрови активи, включително Popcat. Сега пазарната му капитализация възлиза на $3457 милиона, като обемите на търговия отразяват преобладаващата предпазливост на инвеститорите. От друга страна, Raboo успя да демонстрира превъзходна стабилност на представянето въз основа на своите уникални функции, подкрепени от изкуствен интелект, които изглежда привличат интереса на инвеститорите със стабилни темпове.

Забележителните действия на Raboo

Raboo постигна значителни успехи на пазара на криптовалути, особено със своите функции, подкрепени от изкуствен интелект, и иновативни стратегии. По време на предварителната продажба на токените ѝ цената на Raboo се повиши с 60% до $0.0048 за един токен. Това впечатляващо представяне е подкрепено от разрастващата се общност от над 10,400 регистрирани потребители и 3,000 притежатели на токени, които до момента са набрали над $2 милиона. Ключът към успеха на Raboo е интеграцията на технологията за изкуствен интелект, която повишава ангажираността на потребителите и полезността отвъд типичните приложения за криптовалути. Тези характеристики превръщат Raboo в привлекателна инвестиционна опция, особено като се има предвид, че тя засенчва други мемори монети като Popcat.

Стратегическите инициативи на Raboo, като например платформата Post-to-Earn, позволяват на потребителите да монетизират съдържанието си в социалните медии, което допълнително повишава нейната привлекателност. Възможностите на монетата за изкуствен интелект позволяват динамично генериране на мемове, което я отличава на претъпкания пазар на меме монети. Анализаторите прогнозират 233% ръст по време на предварителната продажба и потенциален 100-кратен скок при пускането ѝ на пазара, което прави Raboo привлекателно предложение за инвеститорите. Това технологично предимство, съчетано с усилията за изграждане на общност, позиционира Raboo като водещ играч в екосистемата на меме монетите, готов да задмине Popcat.

Заключение

Цената на Етериум наскоро се понижи под $3,000, а Popcat наскоро отбеляза значителен спад. За разлика от тях, Raboo демонстрира забележителен растеж, като по време на предварителната си продажба нарасна с 60% и до този момент събра над $2 милиона. Със своята интеграция на изкуствен интелект и иновативна платформа Post-to-Earn, Raboo предлага уникални възможности за инвеститорите да монетизират съдържание в социалните медии. Анализаторите прогнозират 233% ръст по време на предварителната продажба и потенциално 100Х увеличение при стартирането. Предвид силната си пазарна позиция и технологичното си предимство, Raboo представлява убедителна инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна нестабилност.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Cardano се насочва към $0.445, а Floki печели, ще избухнат ли Polygon и тази нова меме монета през четвъртото тримесечие?

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Cardano (ADA), Floki (FLOKI) и Polygon (POL) са готови да породят вълнение през четвъртото тримесечие на 2024 г.

22.09.2024 19:53 3мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) подкрепят иновативния проект Rexas Finance (RXS), който ще скочи 100Х

Rexas Finance (RXS) особено привлича вниманието на крипто вселената благодарение на уникалната си DeFi екосистема и подкрепата на богати притежатели на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE).

22.09.2024 19:09 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.