Home

Fantom се срива до нови дъна на фона на пазарната паника

05.08.2024 17:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Fantom се срива до нови дъна на фона на пазарната паника

Стойността на Fantom (FTM) се срина с 24% през последния ден и към момента на писане на статията се търгува за $0.27, което е невиждано дъно от октомври 2023 г.

Този спад доведе до значителни загуби за много притежатели, като се забелязва ръст на нерентабилните сделки и ликвидацията на лонг позиции на пазара на деривати.

Анализът показва високо съотношение на транзакциите на загуба спрямо тези на печалба, като 72% от адресите на портфейлите в момента са на минус, а само 23% от притежателите реализират печалба на това ценово равнище. През последните 24 часа на дериватния пазар са ликвидирани лонг позиции на стойност $2.16 милиона, което е най-високата стойност от два месеца насам.

the ratio of ftm daily transactions in profit to loss

Ключовите индикатори предполагат по-нататъшни спадове, като индексът на FTM Elder-Ray на ниво -0.19 показва силни мечи настроения, а цената му е паднала под 20-дневната ЕМА, което сигнализира за засилен натиск от страна на продавачите. Ако тази тенденция се запази, FTM може да спадне до $0.25.

По-широкият пазарен упадък засегна и други криптовалути, допринасяйки за мечите перспективи. Сега инвеститорите внимателно наблюдават пазарните тенденции и показатели, за да преценят следващите движения. Повишената волатилност на пазара води до засилена предпазливост сред трейдърите, които търсят стабилност в една непредсказуема среда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на XRP от експерт

Ripple, реномирана финтех компания, известна с постоянните си иновации и партньорства, се бори да отрази растежа си в цената на своята криптовалута XRP през последните седем години.

19.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.