Home

Трейдърите на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към този токен, изграден на Етериум за $0.0127 в преследване на печалба от 1,822%

03.08.2024 8:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърите на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към този токен, изграден на Етериум за $0.0127 в преследване на печалба от 1,822%

Търговците на DOGE и SHIB се стичат към RCO Finance (RCOF) заради усъвършенствания си крипто AI, който предлага полезност и стабилност за DeFi.

От създаването си досега, меме лудостта е привлякла купища печалби за повечето инвеститори, а Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са любимите бенефициенти.

Въпреки това, както става все по-очевидно, наличието на токени и стратегии, базирани на полезността, е новата зора за трейдърите, за да останат на върха на играта с тези монети.

В тази светлина RCO Finance (RCOF), оборудвана с усъвършенствани възможности за крипто изкуствен интелект, се откроява с това, че е печеливша и предлага полезност и стабилност на трейдърите в условията на волатилен крипто пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Възходът на меме монетите

Това, което беше обикновена шега в социалните медии, се превърна в сериозна инвестиция за мнозина. Със своята запазена марка Shiba Inu мемето като лого, Dogecoin се изстреля нагоре в света на меме токените благодарение на големите одобрения от китове като Илон Мъск и Марк Кюбан.

Особено мемето Shiba Inu (SHIB) оживя чрез пародия за сметка на Dogecoin, в резултат на което беше наречен „убиецът на Dogecoin“ въз основа на ниската си цена и потенциала за висока възвръщаемост.

Въпреки това непредсказуемостта на меме криптовалутите накара много търговци да се колебаят дали да инвестират сериозно, като вместо това търсят по-полезни токени като RCO Finance, които разчитат на нещо различно от шумотевицата на общността.

Очарованието на търговията с криптовалути на RCO Finance

RCO Finance (RCOF) е уникална криптовалута, създадена в рамките на блокчейн мрежата Ethereum. Токенът RCOF служи като местен токен на платформата, която настоява за иновации в рамките на DeFi пространството, използвайки алгоритми и технологии за крипто AI.

Сливането на финансите с крипто AI привлече много инвеститори и затвърди нов начин за правене на бизнес във финансовия свят. Но тогава как точно работят алгоритмите на крипто AI?

Крипто AI алгоритмите на RCO Finance дават на търговците възможност за прозрения в реално време, прогнозни анализи и автоматизирани стратегии за успешна търговия. Тези модели с машинно обучение помагат на търговците да вземат по-добри решения и да управляват рисковете по-ефективно, като анализират големи обеми от данни, метрики на веригата и пазарни тенденции.

Платформата RCO Finance е интегрирана с робо-съветник, базиран на изкуствен интелект, който анализира исторически данни, за да разкрие модели, които остават скрити за хората трейдъри. Това дава възможност за много по-точно прогнозиране на бъдещите движения на цените.

Робо-съветникът помага при избягване на риска, като оценява портфейлите и препоръчва промени въз основа на текущите пазарни условия. Целта му е да намали загубите и да повиши рентабилността. Търговците получават информация в реално време и могат да коригират стратегиите си в зависимост от пазарните движения.

Други отличителни характеристики на RCO Finance (RCOF)

Въпреки че интеграцията на крипто AI е основната атракция на платформата, RCO Finance предлага няколко други функции, които привличат инвеститорите и търговците. Тя дава възможност на потребителите да инвестират в реални активи (RWA), което позволява диверсификация на портфейла с традиционни облигации, акции и деривати директно в платформата, без да се налага конвертиране на криптовалути обратно във фиат.

Друга забележителна оферта е глобалната дебитна карта на RCO Finance, която свързва криптоактивите с ежедневните разходи, преодолявайки пропастта между крипто и традиционната търговия. Това повишава полезността на токените RCOF, превръщайки ги в практичен инструмент за ежедневни трансакции.

Функцията Pre-IDO на RCO Finance дава възможност на търговците с децентрализирани безсрочни договори като опции, фючърси и суапове. Потребителите могат да печелят доходи, като предоставят активи назаем или осигуряват ликвидност на търговски двойки, като увеличават максимално приходите и същевременно минимизират рисковете.

RCO Finance дава приоритет на сигурността чрез партньорство с Fireblocks, водещ доставчик на сигурност на дигитални активи, за да защити средствата на потребителите от заплахи. Освен това RCO Finance е завършила задълбочени одити на смарт договорите от SolidProof, надеждна фирма за сигурност, за да гарантира целостта и безопасността на токените RCOF.

RCO Finance дава приоритет на ангажираността на общността, като предоставя на притежателите на токени RCOF права на управление, позволяващи им да участват в решенията на платформата. Този подход засилва собствеността и насърчава участието в растежа на платформата. Освен това притежателите на RCOF се възползват от намалени такси и награди за стейкинг.

Присъединете се към предварителната продажба на токени RCOF

Настоящата предварителна продажба на токена RCOF е към своя край и предлага интересна възможност за инвеститорите. В момента цената на токена е $0.025, а прогнозите сочат, че стойността му може да се увеличи през предстоящите фази, което потенциално може да осигури на инвеститорите допълнителен доход.

При очаквани цени на листване на цена между $0.4 и $0.6 ранните инвеститори могат да видят значителна възвръщаемост на инвестицията си, след като токенът започне да се търгува на борсите.

Участието в предварителната продажба позволява на инвеститорите да придобият RCOF на по-ниска цена и да получат достъп до ексклузивни бонуси и награди, предоставяни от RCO Finance на тези, които влязат по-рано.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете сайта на предварителната продажба на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Cardano се насочва към $0.445, а Floki печели, ще избухнат ли Polygon и тази нова меме монета през четвъртото тримесечие?

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Cardano (ADA), Floki (FLOKI) и Polygon (POL) са готови да породят вълнение през четвъртото тримесечие на 2024 г.

22.09.2024 19:53 3мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) подкрепят иновативния проект Rexas Finance (RXS), който ще скочи 100Х

Rexas Finance (RXS) особено привлича вниманието на крипто вселената благодарение на уникалната си DeFi екосистема и подкрепата на богати притежатели на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE).

22.09.2024 19:09 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.