Home

Неподозирани крипто възможности: Едни от най-добрите предложения за потенциална 1,000% възвръщаемост

02.08.2024 16:15 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Неподозирани крипто възможности: Едни от най-добрите предложения за потенциална 1,000% възвръщаемост

Открийте скритите скъпоценни камъни, които може да са готови за експлозивен растеж на пазара на криптовалути.

Тези дигитални активи набират скорост и показват потенциал за изключителна възвръщаемост. В тази статия читателите ще открият кои конкретни монети може да процъфтяват, предлагайки възможности за значителни печалби.

Потопете се, за да научите за най-добрите предложения, които могат да донесат забележителни печалби.

Предварителната продажба на CYBRO надхвърля $1.4 милионa: Една на милион DeFi инвестиционна възможност от следващо поколение

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърли $1.4 милиона. Тази DeFi платформа от следващо поколение предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им при всякакви пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични при цена на предварителната продажба от само $0.025 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес. В друга вълнуваща актуализация CYBRO въведе реферална програма, която ще продължи до 15 юли. Тя предлага 12% комисиони от покупките на токени от преки реферали, 3% от реферален бонус за второ ниво и 2% при трето ниво. Възнагражденията се разпределят ежеседмично в USDT, а участниците в рефералната програма получават двойни CYBRO точки при първия си депозит, като използват рефералния кода.

Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране и стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 64 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

Altlayer (ALT) се бори, докато мечките доминират

Цената на Altlayer в момента се колебае между $0.12 и $0.16, като слабата пазарна активност показва мечи тренд. Стойността се е понижила с над 22% през последната седмица, с над 36% за месеца и със значителните близо 70% за последните шест месеца. С RSI на ниско ниво от 28.08 и стохастичен показател също на 15.90, индикаторите предполагат условия на свръхпродажба, подсказвайки потенциал за незначително възстановяване. Ако биковете успеят да преодолеят най-близката съпротива от $0.18, следващата цел ще бъде $0.23, което представлява потенциално увеличение с до 40%. Обратно, ако цената пробие под ключовата подкрепа при $0.10, тя може да спадне до $0.06, което представлява значителен спад.

Polymesh (POLYX) показва слаб бичи потенциал на фона на последните ценови борби

Понастоящем Polymesh (POLYX) се търгува между $0.24 и $0.29, като биковете показват ограничена сила. Монетата се бори да пробие най-близката си съпротива на $0.31, като същевременно се задържа над подкрепата от $0.22. Нейният RSI на ниво около 35 предполага мечи тренд, докато стохастичният показтел на ниво 26.59 подкрепя това мнение. През изминалата седмица POLYX спадна с над 12%, а през този месец спадът му е около 16%, въпреки че през последните шест месеца се повиши с почти 50%. Ако набере инерция, пробивът на съпротивата при $0.31 може да тласне цените към $0.36, което представлява приблизително 20% повишение от текущите нива. Въпреки това, предвид смесените сигнали, инвеститорите трябва да наблюдават внимателно тези нива.

Биковете на Centrifuge (CFG) се борят, докато мечките доминират

Centrifuge (CFG) се намира в трудна ситуация, като цените се колебаят между $0.44 и $0.51. Биковете изглеждат слаби, неспособни да изтласкат цената над най-близката съпротива при $0.55. Текущата цена е под ключовите пълзящи средни, което сигнализира за мечи контрол. Индикатори като RSI и стохастичният индикатор предполагат, че монетата е свръхпродадена, като RSI е на ниво около 29, а стохастика – близо до 1. Въпреки това има потенциал за растеж, ако биковете успеят да пробият нивото от $0.55. Отвъд него следващата цел би била $0.62, което представлява потенциално повишение с около 20%. Ако подкрепата при $0.41 не успее, очаквайте спад по-близо до $0.34. Засега мечките запазват надмощие.

OriginTrail (TRAC) вижда слаби бикове на фона на мечия тренд

Цената на OriginTrail (TRAC) в момента е между $0.62 и $0.78, което показва признаци, че биковете се борят. Най-близкото ниво на съпротива е $0.87, докато ключовата подкрепа е на $0.55. С 10-дневна проста пълзяща средна стойност от $0.64 и 100-дневна средна стойност от $0.68, монетата е малко под краткосрочния си тренд. Индексът RSI на ниво 32.31 предполага, че тя се доближава до територията на свръхпродажбите. През изминалата седмица TRAC се понижи с над 3%, а за един месец спадът е с повече от 22%. Ако пробие $0.87, може да се насочи към $1.03, което представлява потенциално повишение от над тридесет процента. Ако инерцията обаче остане слаба, цените може да се понижат до близо $0.55 или дори до $0.39.

Заключение

ALT, POLYX, CFG и TRAC показват по-малък потенциал в краткосрочен план. Въпреки това CYBRO, технологично усъвършенствана DeFi платформа, предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им чрез агрегиране на доходността, задвижвано от изкуствен интелект, в блокчейна Blast. С функции като изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки, CYBRO гарантира превъзходно потребителско изживяване, характеризиращо се с безпроблемни депозити и тегления. Наблягайки на прозрачността, съответствието и качеството, CYBRO се откроява като обещаващ проект със силен интерес от страна на крипто китовете и влиятелните личности.

Сайт: https://cybro.io
Twitter:https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Cardano се насочва към $0.445, а Floki печели, ще избухнат ли Polygon и тази нова меме монета през четвъртото тримесечие?

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Cardano (ADA), Floki (FLOKI) и Polygon (POL) са готови да породят вълнение през четвъртото тримесечие на 2024 г.

22.09.2024 19:53 3мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) подкрепят иновативния проект Rexas Finance (RXS), който ще скочи 100Х

Rexas Finance (RXS) особено привлича вниманието на крипто вселената благодарение на уникалната си DeFi екосистема и подкрепата на богати притежатели на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE).

22.09.2024 19:09 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.