Home

Топ трейдър на PEPE казва, че BOOK OF MEME (BOME) все още може да поскъпне заедно с този токен, изграден на Етериум на цена $0.0127

02.08.2024 8:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ трейдър на PEPE казва, че BOOK OF MEME (BOME) все още може да поскъпне заедно с този токен, изграден на Етериум на цена $0.0127

След като направи състояние в търговията с PEPE, топ трейдър сподели прозрения за последния хайп в крипто пространството: BOOK OF MEME (BOME) и RCO Finance (RCOF).

Този трейдър вижда потенциал в подценените алткойни, като предполага, че BOME и нов токен, изграден на Етериум, RCOF (понастоящем на цена $0.0127) могат да нараснат още повече през следващите месеци.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като се имат предвид неговите отчасти успешни прогнози, интересът и инвестициите в тези токени вече се увеличават.

Устойчивостта на PEPE и възходът на RCOF

PEPE показа забележителна устойчивост на фона на пазарните колебания, което накара много търговци да постигнат значителни печалби. Един търговец на PEPE превърна скромна инвестиция от $462 в удивителните $3.4 милиона чрез стратегическа търговия с токени PEPE.

Това окуражи други нововъзникващи токени, особено сега, когато той се премести да се съсредоточи върху друг обещаващ Етериум токен – RCO Finance (RCOF), който бързо прави крачки в DeFi пространството.

RCO Finance е нещо повече от допълнение към колекцията от токени, изградени на Етериум; това е пълноценна DeFi платформа, създадена върху блокчейна на ETH. С авангардни функции и фокус върху възможностите за инвестиране в реални активи, RCOF е направила прекрасна заявка да бъде сред перспективите на крипто пазара.

Нарастваща популярност на BOOK OF MEME (BOME)

По подобен начин търговецът на PEPE е насочил подкрепата си към меме токена BOME. BOOK OF MEME (BOME) разтърсва нещата в блокчейн пространството, като променя начина, по който създаваме и съхраняваме мемове.

Със своя уникален токен $BOME потребителите могат да се потопят в мем културата. Като залагат NFT на BAYC, те могат да печелят $BOME, създавайки готина връзка между NFT и меметата. Този свеж подход повишава стойността на BAYC NFTs и дава на общността глас в оформянето на посоката на проекта.

RCO Finance (RCOF): Токените на Етериум, които трябва да се наблюдават

Одобрението на RCOF от страна на търговеца PEPE не е изненада, тъй като токенът показва стабилен растеж и силни фундаментални перспективи. Със своите усъвършенствани DeFi функции и фокус върху инвестициите в реални активи, RCOF се очаква да разшири потребителската си база и да привлече нови инвеститори.

Въпреки това, ето някои от причините, поради които RCOF може да е обещаващ токен за наблюдение:

Интеграция на криптографски изкуствен интелект за DeFi

RCO Finance се откроява в натоварения свят на криптовалутите с новите си функции DeFi, включително задвижвания от AI робот-съветник, който използва авангардно машинно обучение, за да анализира големи набори от пазарни данни в реално време.

Благодарение на робо-съветника физическите лица могат да получат достъп до стратегиите на индивидуалните инвеститори въз основа на предварително зададени рискови профили и финансови цели, което ги улеснява при преминаването през крипто пазара.

Усъвършенстваните анализи дават възможност на робосъветника да взема инвестиционни решения, които са по-лесни за вземане както от неопитни, така и от опитни инвеститори. Това не само подобрява използваемостта на платформата, но и подчертава ангажимента на RCO Finance да предоставя инвестиционни инструменти и прозрения на своите инвеститори.

Фокус върху инвестициите в реални активи

Това, което най-вече отличава RCO Finance от много DeFI платформи, е нейният фокус върху реални активи като акции, облигации и стоки. Това осигурява диверсификация, която намалява риска на инвеститорите срещу достъп до различни класове активи.

Свързвайки традиционните финанси с DeFI, RCO Finance ще привлече няколко институционални инвеститора, за да стимулира по-широкото приемане на криптовалутите. С възможности за ливъридж до 1,000x, RCOF също така позволява на инвеститорите да увеличат възвръщаемостта на инвестициите си.

Мерки за поверителност и сигурност

Поверителността и сигурността са от решаващо значение при криптовалутите; RCO Finance се справя с тези опасения чрез надеждни протоколи за поверителност. Тя също така възприема политика за липса на KYC процедури, която позволява на потребителите да останат анонимни, като същевременно осигурява най-добрите мерки за сигурност за защита на техните активи.

Освен това смарт договорът на RCOF е одитиран от SolidProof, лидер в областта на сигурността на блокчейн, за безопасност и цялост.

Опитните инвеститори инвестират в предварителната продажба на RCOF

Понастоящем RCO Finance е в първата си фаза на предварителна продажба, която предлага на инвеститорите възможност да инвестират в RCOF и в екосистемата. С нарастването на интереса към този нов токен, играден на Етериум, умните инвеститори се възползват от възможността да си осигурят токени, преди те да бъдат листвани на борсите.

При текуща цена от $0.0127 токенът RCOF може да има потенциал да достигне $0.4 – $0.60 до официалното си пускане на пазара, което представлява забележителна възвръщаемост на инвестициите от над 4,500%. Например, инвестиция от $200 може да донесе над $9,000 при листването.

Фазата на предварителна продажба приключва скоро, а участниците автоматично участват в раздаването на $100,000, което добавя вълнуващ стимул за ранните инвеститори.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Cardano се насочва към $0.445, а Floki печели, ще избухнат ли Polygon и тази нова меме монета през четвъртото тримесечие?

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Cardano (ADA), Floki (FLOKI) и Polygon (POL) са готови да породят вълнение през четвъртото тримесечие на 2024 г.

22.09.2024 19:53 3мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) подкрепят иновативния проект Rexas Finance (RXS), който ще скочи 100Х

Rexas Finance (RXS) особено привлича вниманието на крипто вселената благодарение на уникалната си DeFi екосистема и подкрепата на богати притежатели на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE).

22.09.2024 19:09 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.