Home

Shiba Shootout мина $800,000, стейкинг наградите са все още над 1,000%

01.08.2024 17:48 4мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Shootout мина $800,000, стейкинг наградите са все още над 1,000%

Shiba Shootout продължава да привлича вниманието на крипто общността, като вече е събрал впечатляващите $858,000.

При текуща цена от $0.0197 и предстоящо повишение през уикенда, проектът демонстрира силен потенциал за растеж. Особено привлекателни са високите стейкинг награди, надхвърлящи 1,000%, което прави Shiba Shootout изключително атрактивен за инвеститори, търсещи дългосрочни възможности за печалба.

Проектът се намира в критична фаза на своето развитие. Ранният етап на предпродажбата предоставя уникална възможност за инвеститорите да се включат на сравнително ниска цена. Същевременно, нарастващият интерес и бързото набиране на средства показват, че Shiba Shootout има потенциала да се превърне в значим играч на пазара на криптовалути.

Купете Shiba Shootout

Ще се превърне ли в алтернатива на Shiba Inu?

Анализирайки графиката на Shiba Inu, можем да направим няколко важни наблюдения. В началото на периода виждаме значителна волатилност, с резки скокове и спадове в цената. Това е типично за много криптовалути, особено за тези, базирани на меме култура.

През юни се наблюдава рязък спад в цената, последван от период на консолидация. Интересно е да се отбележи, че въпреки общия низходящ тренд, Shiba Inu успява да задържи определено ниво на подкрепа. Това може да се дължи на лоялната общност и постоянния интерес към токена.

В последната част на графиката виждаме опит за възстановяване, макар и не толкова драматичен, колкото предишните скокове. RSI индикаторът в долната част на графиката показва, че токенът не е нито силно свръхкупен, нито свръхпродаден в момента, което предполага потенциал за бъдещо движение в двете посоки.

В този контекст, Shiba Shootout се намира в изключително благоприятна позиция. Като нов проект, той има възможността да се учи от опита на Shiba Inu и да избегне някои от капаните, в които са попадали други меме токени. Високите стейкинг награди на Shiba Shootout могат да осигурят по-голяма стабилност в цената, тъй като насърчават дългосрочното държане на токените.

Купете Shiba Shootout

Кои са основните ключови моменти при Shiba Shootout?

Анализаторите са особено впечатлени от високите стейкинг награди на Shiba Shootout, които в момента надвишават 1,100%. Тази характеристика е ключова за няколко аспекта на проекта. Първо, тя привлича сериозни, дългосрочно ориентирани инвеститори, което може да допринесе за по-голяма стабилност на цената в сравнение с други меме токени.

Второ, високите стейкинг награди създават естествен механизъм за намаляване на циркулиращото предлагане, което може да окаже положително влияние върху цената в дългосрочен план. Това е особено важно в контекста на крипто пазара, където свръхпредлагането често води до обезценяване на токените.

Друг ключов момент е темпото на предпродажбата. С над $858,000 събрани средства, Shiba Shootout демонстрира силен интерес от страна на инвеститорите. Това не само осигурява необходимия капитал за развитието на проекта, но и създава положителен импулс, който може да привлече още повече внимание при официалното лансиране на токена.

Важно е да се отбележи, че въпреки бързия напредък, предпродажбата все още е в сравнително ранен етап. Това означава, че има достатъчно време за генериране на значителни стейкинг награди, което допълнително увеличава атрактивността на проекта за потенциалните инвеститори.

Как да купя на най-добра цена $SHIBASHOOT?

Текущата цена на $SHIBASHOOT от $0.0197 се очаква да се повиши през уикенда, което прави настоящия момент потенциално благоприятен за инвестиция. Важно е да се отбележи, че цената вероятно ще продължи да се покачва до края на предварителната продажба, следвайки модела на много успешни крипто проекти.

Някои анализатори прогнозират, че $SHIBASHOOT има потенциала да достигне $0.10, което би представлявало над 5 пъти увеличение спрямо текущата цена. Въпреки че такива прогнози винаги трябва да се приемат с повишено внимание, комбинацията от потенциален ценови ръст и високи стейкинг награди потенциално предлага възможност за значителна възвръщаемост.

За да закупите $SHIBASHOOT на най-добра цена, е препоръчително да действате преди предстоящото повишение на цената. Посетете официалния уебсайт на Shiba Shootout и следвайте инструкциите за участие в предпродажбата. Обикновено процесът включва свързване на съвместим крипто портфейл и извършване на плащане в поддържана криптовалута.

Купете Shiba Shootout


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Защо PEPE, DOGE и Dogen може да доминират по време на следващия бичи крипто пазар

Предстоящият бум на криптовалутите привлича вниманието към някои дигитални монети.

07.10.2024 18:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogwifhat скача с почти 20% за ден, този токен дава 3,500%+ стейкинг награди

Dogwifhat (WIF), една от водещите меме криптовалути на Solana блокчейн мрежата, направи впечатляващ скок от близо 20% в рамките на 24 часа.

07.10.2024 13:46 3мин. четене Alexander Zdravkov

$500 в тези 3 конкурента на Dogecoin може да се превърнат в $50,000, преди DOGE отново да достигне $0.7

Dogecoin (DOGE) отдавна е една от най-популярните мемори монети, но изкачването ѝ до $0.7 по време на бичия поход през 2021 г. изглежда като далечен спомен.

07.10.2024 10:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Тенденции при криптовалутите за 2024 г: Етериум, Polygon, Toncoin, Brett, Dogwifhat и FoxLetFun (FLF)

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, се появява нова вълна от тенденциозни криптовалути, които предлагат комбинация както от утвърдени гиганти, така и от вълнуващи нови проекти.

07.10.2024 10:01 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.