Home

7 криптовалути, които да стейкнете преди изборите в САЩ през 2024 г: Получете едни от най-добрите стейкинг награди в CryptoHeap

01.08.2024 17:42 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
7 криптовалути, които да стейкнете преди изборите в САЩ през 2024 г: Получете едни от най-добрите стейкинг награди в CryptoHeap

Изборите в САЩ през 2024 г. се радват на голям интерес, особено в крипто пространството. Речта на Доналд Тръмп на Биткойн конференцията беше хит, особено когато той каза, че ще уволни Гари Генслер и тълпата полудя.

С промените в политиката на хоризонта, които могат да окажат влияние върху крипто пазара, сега е добър момент да инвестирате в криптовалути, които имат добри стейкинг възнаграждения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще може да разгледате 7-те криптовалути, може да стейкнете преди изборите в САЩ през 2024 г., и как можете да получите най-много награди чрез стейкинг в CryptoHeap.

1. Polygon (MATIC)

Polygon е водещо решение на от втори слой за решаване на проблемите с мащабируемостта на Етериум. Тя има добри възнаграждения за стейкинг, така че е популярен избор за крипто инвеститорите. Технологията на Polygon прави транзакциите по-бързи и по-евтини, това е добър актив, който трябва да имаш във всяко крипто портфолио. Получете конкурентни възнаграждения за стейкинг, като заключите своите MATIC токени в сигурната платформа на CryptoHeap.

2. Cardano (ADA)

Cardano е известна със своя научен подход и сериозна сигурност. С последните актуализации и разрастващата се екосистема, стейкингът на ADA може да бъде много печелившо. Механизмът за доказване на залог (PoS) на Cardano има надеждни награди за стейкинг и силен, мащабируем блокчейн. Стейкнете своите ADA притежания в CryptoHeap, за да получите висока доходност и сигурни услуги за стейкинг.

3. Етериум (ETH)

Тъй като Етериум напълно премина към Етериум 2.0, неговият механизъм за доказване на залози предлага сравнително големи награди за стейкинг. Преминаването на Етериум към PoS намалява потреблението на енергия и повишава сигурността на мрежата, това е задължително условие за стейкинг. CryptoHeap прави стейкването на ETH лесно, печелейки пасивен доход, докато подкрепяте мрежата

4. Solana (SOL)

Бързият блокчейн на Solana е проектиран за мащабируемост и скорост, той е най-добрият избор за стейкване. Бързите транзакции и ниските такси на Solana я правят добър вариант за инвеститори, които търсят високи възнаграждения за стейкинг. Получавайте големи награди, като стейквате SOL токените си в CryptoHeap, и се възползвайте от предимствата на техните услуги.

5. Биткойн (BTC)

Биткойн не предлага стейкинг опции по същество, но с неотдавнашното нововъведение Wrapped Bitcoin (WBTC) можете да стейквате чрез различни DeFi платформи. Пазарната капитализация на Биткойн и широкото му приемане го правят добра инвестиция. CryptoHeap поддържа решения за стейкинг на деривати на Биткойн – начин да печелите възнаграждения от притежаваните от вас BTC.

6. Toncoin (TON)

Toncoin има големи възможности за стейкинг заради фокуса си върху децентрализацията и сигурността. Интеграцията на Toncoin с масивната потребителска база на Telegram и силните технологии го правят добър актив за стейкинг. Стейкнете своя TON в CryptoHeap, за да получите максимума и да се насладите на удобния за потребителя интерфейс.

7. Uniswap (UNI)

Uniswap, топ децентрализирана борса (DEX), има възможности за стейкинг чрез своите ликвидни пулове. Позицията на Uniswap в DeFi пространството и нейният модел на ликвидност я превръщат в най-добрия избор за стейкване. CryptoHeap прави стейкването на UNI лесно и печели награди, като участва в ликвидните пулове на Uniswap.

Защо да използвате платформата на CryptoHeap за тейкинг?

CryptoHeap е сигурна и лесна за използване платформа за стейкинг на различни криптовалути. CryptoHeap пази вашите активи чрез силна защита и хардуерни портфейли. Получете едни от най-високите доходности от стейкинг на пазара и получавайте повече пасивни доходи. Платформата е удобна за ползване и е идеална за начинаещи и опитни инвеститори да стейкват своите криптовалути. Стейквайте различни криптоактиви, включително Polygon, Cardano, Етериум, Solana, Биткойн, Toncoin и Uniswap, и други.

Защо стейкването може да е умна инвестиционна стратегия преди изборите

С развитието на събитията, особено около изборите в САЩ, финансовите пазари, включително крипто, могат да станат много волатилни. Ето защо стейкването може да е умен ход в тези времена:

Този процеси ви дава пасивен доход чрез награди и постоянна възвръщаемост на инвестициите, независимо от това какво се случва на пазара. За разлика от търговията, която разчита на движението на цените, стейкването ви дава редовни изплащания, които помагат да намалите въздействието на пазарната нестабилност.

Този процес изисква от вас да блокирате криптовалутата си за определен период, което насърчава дългосрочния инвестиционен подход и намалява изкушението да продавате по време на краткосрочни спадове на пазара. Чрез стейкването на активите си получавате по-стабилна възвръщаемост в сравнение с непредсказуемостта на търговията, което я прави по-малко рискова стратегия в политически несигурни времена.

Чрез стейкването допринасяте за сигурността на блокчейн мрежата, валидирате транзакциите и подкрепяте цялостното състояние на мрежата. Стейкването подкрепя развитието и стабилността на блокчейн проектите, както и растежа и приемането на криптовалути като Polygon, Cardano и Етериум.

Платформите като CryptoHeap предлагат добра възвръщаемост, често по-висока от традиционните инвестиции, особено в условията на ниски лихвени проценти. Реинвестирането на наградите от стейкинг може да има комбиниран ефект и да увеличи общата ви възвръщаемост с течение на времето.

Криптовалутите се разглеждат като хедж срещу инфлацията, което може да бъде особено важно по време на политическа несигурност и икономическа нестабилност. Чрез стейкинг на криптовалути получавате награди и потенциално запазвате стойността на инвестицията си в условията на инфлация.

Стейкването на различни криптовалути диверсифицира портфейла Ви, разпределя риска между множество активи и увеличава потенциалната възвръщаемост. Платформи като CryptoHeap поддържат множество опции и можете да стейквате множество активи като Polygon, Cardano, Етериум, Solana, Биткойн, Toncoin и Uniswap.

Този процес ви дава възможност да влияете върху решенията и да изразявате мнението си за развитието на блокчейн проекта. Участието в общността на стейкърите ви дава представа и участие в развиващата се крипто екосистема, вие сте активен участник, а не просто инвеститор.

Заключение

С наближаването на изборите в САЩ през 2024 г. волатилността на пазара се увеличава. Стейкването може да е умен начин за получаване на пасивен доход, намаляване на пазарния риск, подкрепа на сигурността на мрежата и хеджиране срещу инфлацията. Изберете правилните криптовалути и стейквайте в CryptoHeap, за да получите една от най-добрата възвръщаемост и стабилна инвестиция в несигурни времена.

Стейкнете в CryptoHeap сега и получете стабилна добра възвръщаемост!


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

DeFi сензацията ETFSwap (ETFS) превзема пазара с нова платформа за търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) поражда вълнение в DeFi света със своята авангардна платформа за търговия с крипто ETF.

21.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.