Home

Анализатор прогнозира сериозно рали за Биткойн въпреки възможния краткосрочен спад

01.08.2024 19:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозира сериозно рали за Биткойн въпреки възможния краткосрочен спад

Популярен крипто анализатор, известен като "Kaleo", прогнозира, че Биткойн може скоро да навлезе в нова фаза на ценообразуване, при която ще се търгува на невиждани досега рекордни нива.

Kaleo подчерта историческите движения на цената на Биткойн, отбелязвайки, че след халвинга през 2012 г. стойността му е нараснала с над 500,000% – от $12 до близо $70,000.

Тези драматични увеличения се наблюдават в три различни периода, всеки от които е последван от халвинг, а други периоди са белязани от относително стабилни или намаляващи цени.

Той отбеляза, че сегашното поведение на цените на Биткойн е сходно с моделите от миналото след предишни халвинг събития, което предполага, че на хоризонта може да има още едно значително рали. Последния халвинг, при което възнагражденията за добив бяха намалени наполовина, се случи през април.

Kaleo обаче предупреди, че BTC може първо да се потопи до около $40,000, преди евентуално да достигне нови върхове. Той посъветва, че въпреки възможните краткосрочни спадове, това може да е идеален момент за инвестиране, тъй като може да наближи значително възходящо движение.

Експертът също така прогнозира потенциален спад при Етериум (ETH) до около $2,400, преди да се очаква покачване до $4,600, като посочи подобни бъдещи ценови движения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

САЩ: Този щат вече приема Биткойн и USDC за плащания

Исторически важен щат започна да приема плащания с криптовалути за държавни услуги.

20.09.2024 10:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Ключови нива, които да наблюдяваме в момента

BTC се изкачи над $64,000 след неочакваното намаляване на лихвения процент с 50 базисни пункта от страна на Федералния резерв, което е първото му понижение от 4 години насам.

20.09.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.