Home

Ако не сте се спечелили от 13,000%-ното покачване на BOME и ралито на SOL, не пропускайте този нов алткойн това лято

31.07.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ако не сте се спечелили от 13,000%-ното покачване на BOME и ралито на SOL, не пропускайте този нов алткойн това лято

След стартирането на Етериум ETF, както опитните трейдъри, така и новодошлите търсят обещаващи криптовалути за прогнозирания бичи скок през август.

Две от познатите криптовалути – Book of Meme (BOME) и Solana (SOL) – управляваха крипто пазара през 2024 г. с експлозивни печалби. Анализаторите обаче предполагат, че следващия бичи цикъл може да увенчае един новопоявил се DeFi проект с успех, който може да е готов да осигури значителна възвръщаемост – DTX Exchange (DTX).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека да проучим историческите ценови ралита на Book of Meme (BOME) и Solana (SOL), пазарното им представяне през 2024 г. и как DTX Exchange (DTX) може да се превърне в променящ играта проект с небесно висок потенциал да постави нови рекорди.

Book of Meme (BOME) доминира през първото тримесечие с бичи импулс

Book of Meme (BOME) стартира тази година през март и за няколко дни си осигури пазарна капитализация от милиард долара. Меме токенът се издигна до нови върхове с бичо пазарно търсене, като достигна нов исторически връх и записа 13,000% ръст. Ценовото рали изтласка цената на Book of Meme (BOME) до $0.001 и до $0.02 в рамките на три дни.

Този бичи скок за Book of Meme (BOME) се дължеше главно на подкрепата от две известни крипто борси за стартирането на основна мрежа. Тъй като първото тримесечие беше изпълнено с ентусиазъм по отношение на меме токенът с рали на цените, съобщението на Binance и Bybit за листването на Book of Meme (BOME) повиши доверието и търсенето му сред ентусиастите на меме монетата.

Solana (SOL) оглавява блокчейн сектора с подобрена екосистема

Solana (SOL) е познат блокчейн с много екосистеми и меме токени, които играят ключова роля за нарастващото му търсене в DeFi сектора. Solana (SOL) доминира на крипто пазара през 2024 г. многократно, след като победи други блокчейн системи по отношение на обема на DEX и активността на веригата.

Solana (SOL) адресира критиките с мрежови актуализации, за да реши проблемите си със пренатоварването, което доведе до бичо рали до $200 с 600% печалба на годишна база. Комбинацията от високи скорости на транзакциите, ниски такси и стабилна екосистема позиционира Solana (SOL) като страхотен играч на бичия пазар през 2024 г., готов за небесно високи печалби.

Платформата за търговия от типа „всичко на едно място“ DTX Exchange набира $1.1 милиона в предварителна продажба

Сред хилядите съществуващи и нововъзникващи борси това, което отличава DTX Exchange (DTX), е нейният несравним обхват и решения „всичко в едно“ в различни финансови сектори. Предварителната продажба на проекта влезе в заглавията на вестниците, след като надхвърли $1.1 милиона във втория кръг. Глобалните инвеститори насочват инвестиционните си фунии към новаторските предложения на DTX Exchange.

Платформата за търговия на DTX предлага авангардни случаи на използване и достъпна среда за търговия. Поддържайки над 120,000 активи за търговия, платформата има за цел да даде възможност на търговците да разполагат с разпределителни пулове за ликвидност и надеждна сигурност. Притежателите на DTX имат право на управленски права и достъп до мегаподаръци.

Благодарение на портфейлите, които не са свързани с доверието, навлизането в системата без нужда от преминаване на KYC и пълния достъп до дигитални активи, борсата DTX в момента е доста търсена. Инвеститорите бързат да грабнат токените на цена от $0.04, преди те да нараснат до $0.06 в следващия кръг. Пазарните експерти смятат, че токените ще достигнат $1, преди да се появят на основните CEX платформи, което прави този момент идеален за ранните инвеститори да се присъединят към предварителната продажба на DTX Exchange.

Как борсата DTX Exchange може да изпревари Solana и Book of Meme

Основната сила на DTX Exchange се крие в нейната революционна функция за 1,000Х ливъридж, която има потенциала да предефинира схемите за търговия, когато се комбинира с усъвършенствана автоматизирана търговия. Нещо повече, платформата на DTX Exchange, подкрепена от изкуствен интелект, я позиционира благоприятно срещу гиганти в индустрията като Solana (SOL) и Book of Meme (BOME).

DTX Exchange предлага равноправна платформа, в която трейдъри от всички нива могат да се включат в приятно търговско изживяване, използвайки пазарна информация в реално време и набор от иновативни стратегии, за да повишат своята рентабилност.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Cardano се насочва към $0.445, а Floki печели, ще избухнат ли Polygon и тази нова меме монета през четвъртото тримесечие?

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Cardano (ADA), Floki (FLOKI) и Polygon (POL) са готови да породят вълнение през четвъртото тримесечие на 2024 г.

22.09.2024 19:53 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.