Home

Едни от най-добрите AI алткойни за следващия бичи цикъл: Къде крипто китовете инвестират парите си!

30.07.2024 14:58 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Едни от най-добрите AI алткойни за следващия бичи цикъл: Къде крипто китовете инвестират парите си!

Основните играчи в света на криптовалутите пренасочват средствата си към алткойни с изкуствен интелект (AI).

С потенциалния бичи цикъл на хоризонта тези дигитални валути може да отбележат впечатляващ растеж. Тази статия разкрива кои монети, управлявани от AI, привличат вниманието на опитните инвеститори, подсказвайки за тяхното обещаващо бъдеще на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на CYBRO надхвърли $1.5 милиона: Една на милион възможности за инвестиции в DeFi платформа

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърля $1.5 милиона. Тази авангардна DeFi платформа се опитва да предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им при всякакви пазарни условия.

Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични на цена по време на предварителната продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране, както и на стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 64 милиона вече са продадени, това може да се окаже златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който може да се окаже един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1,200%<<<

Injective (INJ): Борба между бикове и мечки – Какво следва?

Injective (INJ) в момента се търгува между $22.21 и $26.88, което показва смесена картина за инвеститорите. Имайки предвид цената, която малко под 10-дневната и 100-дневната прости пълзящи средни стойности, съответно $24.38 и $25.08, пазарът е изправен пред несигурност. Индексът RSI стои близо до неутралната стойност 47.67, което сигнализира, че нито купувачите, нито продавачите доминират. За да набере инерция, INJ трябва да преодолее най-близката съпротива при $29.55, като потенциално може да се изкачи с 12% от горния диапазон. Ако мечките придобият контрол, може да падне до най-близката подкрепа при $20.19, което би било спад от около 10%. Следващите значителни движения биха могли да оформят дългосрочния му потенциал.

NEAR Protocol се бори да пробие съпротивата на фона на смесени сигнали

Цената на NEAR Protocol се колебае между $4.91 и $6.23, показвайки смесени сигнали както от биковете, така и от мечките. Десетдневната пълзяща средна стойност от $5.31 е под стодневната средна стойност от $5.58, което предполага известен натиск от страна на мечките. Въпреки това шестмесечното увеличение на цената от приблизително 87% показва потенциал за растеж. Най-близкото ниво на съпротива е на $7, а друга бариера е на $8.33. В низходяща посока $4.36 служи като непосредствена подкрепа, последвана от $3.04. Ако NEAR успее да пробие $7, може да се наблюдава повишение с около 30% от сегашния диапазон, но ниският RSI от 39.27 предполага предпазливост засега.

Render (RENDER) се бори с мечките, докато цената се бори под ключова съпротива

Render (RENDER) се движи в трудна фаза, като се колебае между $5.94 и $6.81. Мечките изглеждат по-силни в момента, като промяната в цената се е понижила с около 9.72% през последната седмица, месец и шест месеца. Биковете са слаби, тъй като RENDER се бори да пробие най-близката съпротива при $7.35. Индексът RSI е на ниво около 43, което сигнализира за предпазливост сред търговците. Ако RENDER успее да се оттласне от $8.22, би било възможно потенциално покачване с над 30% от долния диапазон. Въпреки това, падането под подкрепата от $5.62 може да доведе до по-нататъшен спад. Следващите седмици ще бъдат от решаващо значение за посоката му.

Заключение

INJ, NEAR и RENDER показват потенциал, но може да се окажат по-малко вълнуващи за тези, които търсят бързи печалби. CYBRO обаче се откроява. Като технологично усъвършенствана платформа DeFi, тя се опитва да помогне на инвеститорите да увеличат възвръщаемостта чрез агрегиране на доходността, управлявано от изкуствен интелект, в блокчейна Blast. CYBRO предлага функции като изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. Потребителите също така се възползват от безпроблемни депозити и тегления, допринасяйки за превъзходно изживяване. Със силен акцент върху прозрачността, спазването на правилата и качеството CYBRO привлече значително внимание от крипто китовете и влиятелните личности.

Сайт: https: //cybro.io
Twitter: https: //twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Cardano се насочва към $0.445, а Floki печели, ще избухнат ли Polygon и тази нова меме монета през четвъртото тримесечие?

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Cardano (ADA), Floki (FLOKI) и Polygon (POL) са готови да породят вълнение през четвъртото тримесечие на 2024 г.

22.09.2024 19:53 3мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) подкрепят иновативния проект Rexas Finance (RXS), който ще скочи 100Х

Rexas Finance (RXS) особено привлича вниманието на крипто вселената благодарение на уникалната си DeFi екосистема и подкрепата на богати притежатели на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE).

22.09.2024 19:09 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.