Home

Камала Харис се обръща към крипто компании, тъй като демократите променят позицията си

30.07.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Камала Харис се обръща към крипто компании, тъй като демократите променят позицията си

Съобщава се, че Камала Харис се свързва с големи крипто компании, за да се справи с предишния скептицизъм на партията си към индустрията.

Според Financial Times екипът на Харис се е свързал с водещи крипто компании като Coinbase, Ripple Labs и Circle. Въпреки това, докато офисът на Харис, Coinbase и Ripple са отказали да коментират, Circle не е отговорил на запитванията на Financial Times.

Източник, близък до кампанията на Харис, разкри, че вицепрезидентът има за цел да предаде, че Демократическата партия сега подкрепя =”про-бизнес, отговорни бизнес” практики. Този обхват отразява промяна в сравнение с по-ранната позиция на партията по отношение на криптовалутите.

За разлика от тях кандидатът на републиканците Доналд Тръмп е възприел про-криптоска позиция, като активно търси подкрепата на привържениците на криптовалутата. На Биткойн конференцията в Нешвил Тръмп обеща да уволни председателя на Комисията по ценните книжа и фондовите борси Гари Генслер и да отмени регулациите, които възпрепятстват използването на дигитални активи.

Той също така обеща да спре да продава конфискувания от правителството на САЩ биткойн и вместо това да го държи стратегически като инвестиция.

Визията на Тръмп включва превръщането на САЩ NTC в световен лидер в областта н, като набляга на политиката за запазване на всички Биткойни, притежавани или придобити от правителството. Той предвижда този подход като основен за създаването на национален резерв за Биткойн и позиционирането на САЩ като доминираща сила в криптосвета.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Токенизираните активи скоро ще надхвърлят стойността на криптовалутите според експерт

Съоснователят на Chainlink Сергей Назаров прогнозира, че токенизираните активи от реалния свят (RWA) скоро ще надминат по стойност криптовалутите.

20.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

CertiK Ventures разкри инвестиция от $45 милиона за насърчаване на Web3 проекти

CertiK Ventures, инвестиционното звено на известната компания за блокчейн сигурност CertiK, е начело на усилията за насърчаване на Web3 иновациите със значителна инициатива за финансиране на стойност $45 милиона, обявена на 19 септември.

20.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Хедж фонд мениджър предупреждава за икономически проблеми при победа на Камала Харис

Магнатът на хедж фондове Джон Полсън алармира за потенциалното въздействие на Камала Харис върху икономиката на САЩ, ако тя спечели президентския пост през ноември.

20.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

FTX на път да “наводни” пазара с $16 милиарда – какво означава това?

От началото на четвъртото тримесечие на 2024 г. фалиралата крипто борса ще започне да разпределя активи на стойност $16 милиарда между кредиторите.

20.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.