Home

Търговецът на Dogecoin, който купи SHIB рано, казва, че този токен, изграден на Етериум може да поскъпне с 1,408% за 55 дни

29.07.2024 10:10 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговецът на Dogecoin, който купи SHIB рано, казва, че този токен, изграден на Етериум може да поскъпне с 1,408% за 55 дни

Добре познат търговец на Dogecoin, който инвестира рано в Shiba Inu (SHIB), се е насочил към нов токен, изграден на Етериум: RCO Finance (RCOF).

Известен търговец на Dogecoin, който влезе в заглавията на вестниците, като инвестира рано в Shiba Inu (SHIB), се е насочил към нов токен, базиран на Етериум: RCO Finance (RCOF).

Този търговец прогнозира за шеметяващо увеличение на стойността на RCOF с 1,408% само в рамките на 55 дни. Със своите уникални характеристики и стабилна токеномика RCOF е на път да направи революция в крипто инвестиционния пейзаж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ето защо този търговец е уверен в потенциала на RCOF и го разглежда отблизо.

Търговец на Dogecoin се обръща към RCO Finance (RCOF), след като инвестира в Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) е един от най-изявените монети на пазара на криптовалути, като цената ѝ отбеляза стремително покачване и привлече вниманието на много трейдъри. По данни на CoinGecko Shiba Inu е поскъпнала със 102% през последната година.

Вълнението около SHIB обаче отстъпи място на нова възможност, въпреки че анализаторите имат бичи прогнози за SHIB. Търговецът на Dogecoin, който спечели значително богатство от SHIB, сега се фокусира върху RCO Finance (RCOF), токен, изграден  на Етериум, който понастоящем е в етап на предварителна продажба и предизвиква значителено вълнение.

Закупуването на токена RCOF в настоящия етап на предварителна продажба предлага възможност да го придобиете на най-ниската цена от $0.01275, преди цената да се повиши в следващите етапи.

На следващия етап на предварителна продажба токените RCOF ще се продават на цена от $0.0343, което отразява 169% увеличение. В третия етап на предварителна продажба цената ще се повиши до $0.0558, след това до $0.0777 в четвъртия етап, преди да достигне кулминационната си стойност от $0.2142 в последния етап на предварителна продажба, наречен бонус кръг.

Очакваната цена на RCOF при листване е между $0.4 и $0.6, което предлага на ранните инвеститори възможна възвръщаемост на инвестицията до 3,000%.

Е, такива печалби не се очакват при Shiba Inu, дори през следващите дванадесет месеца, което може да е вероятната причина, поради която инвеститорът DOGE наблюдава RCO Finance (RCOF).

Защо RCO Finance привлече вниманието на инвеститора от DOGE

Освен стойностното предложение на токена RCOF, неговата собствена платформа, RCO Finance, предлага множество функции, които привлякоха вниманието на опитните трейдъри, включително и на инвеститора в Dogecoin.

Една от открояващите се функции е възможността за директно инвестиране в реални активи (RWA) с помощта на криптовалути. Това уникално предложение позволява на инвеститорите да диверсифицират портфейлите си, без да конвертират притежаваните от тях криптовалути във фиатна валута.

Платформата RCO Finance е изцяло базирана на изкуствен интелект и ML, което елиминира необходимостта от човешка намеса. Това гарантира ефективност, сигурност и непрекъснато усъвършенстване.

Тя разполага с роботизиран съветник, задвижван от AI , който предоставя персонализирани инвестиционни стратегии, съобразени с индивидуалните финансови цели, толерантността към риска и пазарните условия, което я прави привлекателна опция за начинаещи и опитни търговци.

Когато стартира официално, потребителите ще могат лесно да инвестират, тъй като от тях ще се изисква само да предоставят инвестиционните си нужди на робосъветника, а след това да седят спокойно и да чакат съветникът да направи своята магия. Този подход ще даде на потребителите на RCO Finance предимство на пазара.

Освен това смарт договорите на RCO Finance според информацията са щателно одитирани от компанията за сигурност SolidProof за потенциални уязвимости, което осигурява на инвеститорите допълнителен слой сигурност и доверие.

Вземете дял от RCOF токените, за да се насладите на прогнозираните 1,408% за 55 дни

Прогнозата на търговеца на Dogecoin за ръст от 1,408% за 55 дни се основава на солидната основа на RCOF и потенциала за експоненциален растеж.

Ранното участие в етапите на предварителна продажба може да предложи още по-голяма възвръщаемост на инвестицията (ROI). Влизайки сега, инвеститорите могат да спечелят до 3,000%, когато RCOF бъде регистрирана.

Участието в предварителната продажба позиционира инвеститорите да станат част от революционна платформа, която съчетава най-доброто от AI, блокчейн и традиционните финанси.

Както е установил търговецът на Dogecoin, възможността с RCOF може да е значителна и времето за действие е сега.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете предпродажбата на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.