Home

Може би ще бъдете шокирани от този DeFi токен, който милиардерите от Solana купуват вместо BONK и SHIB

28.07.2024 18:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може би ще бъдете шокирани от този DeFi токен, който милиардерите от Solana купуват вместо BONK и SHIB

В мрежата Solana (SOL) са регистрирани големи прехвърляния на средства, а ранните инвеститори на Solana (SOL), които сега са станали милиардери, стоят зад новата ютилити монета на DTX Exchange.

Миналата седмица бяха продадени над ,350,000 от Solana (SOL) токена и някои от средствата се вляха в борсата DTX Exchange.

При неотдавнашното възстановяване на пазара след низходящия тренд, както Bonk (BONK), така и Shiba Inu (SHIB) се придвижиха с около 50% от дъното, но тази седмица те отново се върнаха в зоните на подкрепа.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Смущаващата инерция на пазара е още една причина, поради която милиардерите от Solana (SOL) се пренасочват към DTX Exchange.

Екипът на Shiba Inu (SIHB) критикува IT гиганта за прекъсването на работата

В закачлив ход екипът на Shiba Inu (SHIB) отправи удар по Microsoft. Екипът на Shiba Inu (SHIB) предположи, че Windows се нуждае от „сериозен рестарт“, след като голям срив остави Microsoft в затруднение. Остроумният коментар на екипа на Shiba Inu (SHIB) дойде точно след като системата Windows на Microsoft се срина, създавайки широко разпространени смущения.

Екипът на Shiba Inu (SHIB) с гордост подчерта способността на Shibarium да остане в готовност за работа по време на най-големия глобален ИТ срив. Това показа как платформата на Shiba Inu (SHIB) може да продължи да работи гладко, дори когато централните системи се сринат.

Прекъсването беше причинено от дефектна софтуерна актуализация от CrowdStrike, базирана в Тексас компания за киберсигурност. Актуализацията внезапно отказала широко използваната операционна система Windows на Microsoft.

Пробив на Bonk (BONK) от мечи флаг, ново дъно скоро?

Bonk (BONK), след възстановяване заедно с пазара, проби мечия флаг, който е мечи модел на продължение. Мечата сила при Bonk (BONK) е много висока, тъй като се търгува под краткосрочната 50-дневна пълзяща средна.

Текущата цена на Bonk (BONK) е около $0.0000283, което е спад от 6% през последните 24 часа, показващ негативна тенденция. Bonk (BONK) има пазарна капитализация от $1.95 милиарда и циркулиращо предлагане от 68.96 трилиона токена BONK. През изминалата седмица обаче Bonk (BONK) се понижи само с 0.48%, което предполага известна стабилност въпреки някои пазарни възходи и спадове.

DTX Exchange надхвърли границата от $1 милион за по-малко от два месеца

След като милиардерите от Solana (SOL) прехвърлиха средствата си в DTX Exchange, инвеститорите от Shiba Inu (SHIB) и Bonk (BONK) също закриха позициите си в меме монетите и се присъединиха към предварителната продажба на DTX Exchange.

Борсата DTX Exchange (DTX) бързо си създава име в света на търговията. Нейната платформа с 1,000Х ливъридж съчетава най-добрите характеристики на централизираните (CEX) и децентрализираните борси (DEX), като предлага на търговците многостранно изживяване на различни финансови пазари. Със своите пулове за ликвидност и други инструменти за търговия DTX има за цел да направи търговията лесна и достъпна.

Една от отличителните черти на DTX е нейният фокус върху сигурността на потребителите. Тя предоставя портфейли, които не са свързани с попечителство, и не изисква преминаване през KYC процеси за включване в системата, така че потребителите запазват пълен контрол върху своите дигитални активи и могат да търгуват, когато и където пожелаят.

Проектът вече е постигнал значителни успехи, като е набрал $2 милиона в частен кръг за първоначално финансиране и над $1 милион в настоящия етап 2 на предварителна продажба, като са продадени над 80% от токените. При текуща цена от $0.04 се очаква токена DTX да надхвърли $1, когато излезе на основния пазар през 2024 г.

Научете повече за DTX Exchange


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.