Home

Прогноза за цената на Биткойн за 2025 г. от крипто ветеран: Най-добрите алткойни, в които да насочите внимание днес

28.07.2024 16:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Биткойн за 2025 г. от крипто ветеран: Най-добрите алткойни, в които да насочите внимание днес

Опитен експерт по криптовалути споделя интригуваща прогноза за стойността на Биткойн през 2025 г. В статията се разглеждат и най-обещаващите алткойни, които са готови за значителен растеж.

Читателите ще открият кои дигитални активи ще блеснат и биха могли да предложат висока възвръщаемост през следващите години. Останете на линия, за да разберете най-добрите инвестиционни предложения.

Предварителната продажба на CYBRO надхвърля $1.4 милионa: Една на милион DeFi инвестиционна възможност от следващо поколение

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърли $1.4 милиона. Тази DeFi платформа от следващо поколение предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им при всякакви пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични при цена на предварителната продажба от само $0.025 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес. В друга вълнуваща актуализация CYBRO въведе реферална програма, която ще продължи до 15 юли. Тя предлага 12% комисиони от покупките на токени от преки реферали, 3% от реферален бонус за второ ниво и 2% при трето ниво. Възнагражденията се разпределят ежеседмично в USDT, а участниците в рефералната програма получават двойни CYBRO точки при първия си депозит, като използват рефералния кода.

Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране и стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 25 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

MATIC може да е готов да блесне: Сезонът на алткойните се очертава въпреки спада на пазара

MATIC, известен също като Polygon, е обещаващ алткойн в света на криптовалутите. Той подобрява Етериум, като прави транзакциите по-бързи и по-евтини. В миналото MATIC отбеляза огромен ръст по време на бичи периоди. Сегашният пазарен спад повтаря моделите от 2021 г., когато монети като MATIC по-късно се покачиха. Със своята силна технология и приложения в реалния свят MATIC изглежда привлекателен сега. Тъй като очакваме поредния алткойн сезон, Polygon може би е готов да се издигне отново.

SEI: Скритият скъпоценен камък е готов да блесне въпреки пазарните сътресения

SEI е вълнуващ алткойн, готов за растеж. Той разполага с уникална технология, насочена към осигуряване на бързи и сигурни транзакции. Тъй като настоящият спад на пазара повтаря моделите, които видяхме през 2021 г., SEI се откроява благодарение на стабилната си платформа и активната общност от разработчици. Потенциалът за значителни печалби по време на следващия бичи ръст изглежда обещаващ. Ако търсите скрит скъпоценен камък със силни фундаментални показатели, SEI може да е монетата, която да наблюдавате в този пазарен цикъл.

Chainlink (LINK): Неизвестни герои, готови да блеснат в новия алткойн сезон

Chainlink (LINK) е ключов играч в света на блокчейн. Тя свързва смарт договори с данни от реалния свят, което ги прави по-полезни. Дори и при неотдавнашния спад на Биткойн, LINK показва обещаващи резултати. Тя беше най-добре представящата се през 2021 г. по време на алткойн скока и сега моделите изглеждат подобни. Технологията позволява на различни блокчейни да взаимодействат с външни системи по надежден начин. Тази уникална характеристика може да стимулира търсенето на LINK, тъй като се разработват повече децентрализирани приложения. Със своя минал успех и иновативна технология LINK изглежда привлекателна в настоящия пазарен цикъл.

ONDO: Скритият скъпоценен камък, готов да блесне в предстоящия алткойн сезон

ONDO е обещаващ алткойн, който предлага уникални предимства в областта на децентрализираните финанси. Неговата цел е да предоставя стабилни инвестиционни възможности и иновативни финансови продукти. Въпреки неотдавнашното сриване на пазара на Биткойн, ONDO показва силен потенциал със своите повтарящи се модели, подобни на бичия период от 2021 г. Солидната технология на монетата и ясният случай на използване я правят привлекателна опция за инвеститорите, които търсят стабилна възвръщаемост. Тъй като пазарът преминава през цикли, ONDO може да бъде готова да блесне, което я прави скъпоценен камък, заслужаващ внимание.

Заключение

MATIC, SEI, LINK и ONDO може да имат по-малък краткосрочен потенциал в настоящия бичи период до 2024 г. Въпреки това CYBRO, нова DeFi платформа, се откроява с усъвършенствана технология и агрегиране на доходността с помощта на изкуствен интелект в блокчейна Blast. Тя предлага изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. CYBRO е проектирана за безпроблемно потребителско изживяване с лесни депозити и тегления. Проектът набляга на прозрачността, съответствието и качеството. CYBRO привлече силен интерес от страна на крипто китовете и инфлуенсърите, което го маркира като обещаваща инвестиционна възможност.

Сайт: https://cybro.io
Twitter:https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.