Home

Ветеран търговец прогнозира цената на Биткойн за 2025 г. и препоръчва най-добрите алткойни за наблюдение сега

28.07.2024 15:14 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ветеран търговец прогнозира цената на Биткойн за 2025 г. и препоръчва най-добрите алткойни за наблюдение сега

Опитен търговец на криптовалути направи смела прогноза за стойността на Биткойн през 2025 г. С поглед към бъдещите пазарни тенденции, този експерт споделя и прозрения за това кои по-малко известни криптовалути биха могли скоро да отбележат значителен ръст.

Тази статия се потапя в тези прогнози и разкрива алткойните, които може да си струва да се добавят към нечий портфейл точно сега.

Предварителната продажба на CYBRO надхвърля $1.3 милиона: Една от милион възможности за инвестиции в Необанка

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърля $1.3 милиона. Тази авангардна необанка предлага на инвеститорите несравними възможности да увеличат печалбите си при всякакви пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични на цена при предварителна продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес. В друга вълнуваща актуализация CYBRO въведе реферална програма.


Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране и стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 64 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина може да се окаже един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към потенциална бъдеща възвръщаемост до 1,200 %<<<

Solana: следващото голямо нещо в криптовалутите на фона на спада на пазара

Solana (SOL) е бърза и ефективна блокчейн платформа, известна със своите високоскоростни транзакции и ниски такси. Въпреки неотдавнашния спад на пазара, Solana показа невероятни модели на растеж, подобно на 2021 г. Нейната силна технология и активна общност от разработчици я превръщат в обещаващ играч. С уникални функции като доказателство за история, Solana може да бъде гръбнакът на много бъдещи децентрализирани приложения. Сегашният пазарен цикъл може би е идеалният момент да разгледате това бижу, тъй като то може да се подготвя за още едно голямо рали.

MATIC е готов да заблести: Сезонът на алткойните се очертава въпреки пазарния спад

MATIC, известен също като Polygon, е обещаващ алткойн в света на криптовалутите. Той подобрява Етериум, като прави транзакциите по-бързи и по-евтини. В миналото MATIC отбеляза огромен ръст по време на бичи периоди. Сегашният пазарен спад повтаря моделите от 2021 г., когато монети като MATIC по-късно се покачиха. Със своята силна технология и приложения в реалния свят MATIC изглежда привлекателен сега. Тъй като може би сме пред поредния алткойн сезон, Polygon може би е готов да се издигне отново.

SEI: Скритият скъпоценен камък е готов да блесне въпреки пазарните сътресения

SEI е вълнуващ алткойн, готов за растеж. Той разполага с уникална технология, насочена към осигуряване на бързи и сигурни транзакции. Тъй като настоящият спад на пазара повтаря моделите, които видяхме през 2021 г., SEI се откроява благодарение на стабилната си платформа и активната общност от разработчици. Потенциалът за значителни печалби по време на следващия бичи ръст изглежда обещаващ. Ако търсите скрит скъпоценен камък със силни фундаментални показатели, SEI може да е монетата, която да наблюдавате през този пазарен цикъл.

Wormhole (W): Подценяваният алткойн, който е готов за големи печалби през 2024 г.

Wormhole (W) е обещаващ алткойн, който се фокусира върху сигурни и бързи транзакции. Неговата иновативна технология има за цел да революционизира начина, по който изпращаме и получаваме пари. Дори и при неотдавнашния спад на пазара, W показва силен потенциал, подобен на моделите, наблюдавани през 2021 г. Тази монета има отдаден екип и разрастваща се общност, което я прави привлекателна опция. С възстановяването на пазара W може да отбележи значителен растеж, предлагайки на ранните инвеститори шанс за значителна възвръщаемост.

Заключение

В настоящия бичи период от 2024 г. активи като SOL, MATIC, SEI и W показват по-малък потенциал за краткосрочни печалби. CYBRO, технологично усъвършенствана платформа DeFi, предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на печалбите им чрез агрегиране на доходността, задвижвано от изкуствен интелект, в блокчейна Blast. С функции като изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки, CYBRO гарантира превъзходно потребителско изживяване, характеризиращо се с безпроблемни депозити и тегления. Наблягайки на прозрачността, съответствието и качеството, CYBRO се откроява като обещаващ проект със силен интерес от страна на крипто китовете и влиятелните личности.

Сайт: https: //cybro.io
Twitter: https: //twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.