Home

STX губи седмичните си печалби, тъй като Raboo привлича притежателите на LINK с 20% бонус

28.07.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
STX губи седмичните си печалби, тъй като Raboo привлича притежателите на LINK с 20% бонус

През последната седмица криптопазарът претърпя впечатляващи промени. Много валути се откроиха като най-добре представящи се. Stacks (STX), Chainlink (LINK) и Raboo бяха от добрата страна на пазара.

Въпреки това вълнението около Raboo се засилва, тъй като анализаторите смятат, че тя може да бъде в топ 20 на криптовалутите на 2024 г. Новата AI меме монета предоставя много възможности и потенциал, продължете да четете, за да разберете повече.

Stacks (STX): Интегриране на децентрализирани приложения

Stacks интегрира децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори върху блокчейна на Биткойн. Тя използва стабилната сигурност на Биткойн, като същевременно включва нови възможности.Тази особеност е причина проектът да се открои на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Презпоследния ден Stacks се увеличи с 1% и сега се търгува на цена от $1.88. Това увеличение идва, след като Комисията по ценните книжа и фондовите борси реши да приключи тригодишното разследване на Hiro Systems PBC, което зарадва инвеститорите и повиши цената на STX. С подкрепата на интеграцията на STX с мрежата на Биткойн, анализаторите на криптовалути като Decilizer възложиха бъдеща оценка на цената от $2.78 за криптовалутата, което увеличи нейната инерция. Положителните перспективи и регулаторното одобрение засилиха позицията на STX на пазара и привлякоха постоянен интерес от страна на инвеститорите.

Chainlink (LINK) разкрива потенциал за достигане на нова ATH

Chainlink (LINK) е ERC 20 токен, който подобрява информацията, която може да се използва за създаване и изпълнение на интелигентни договори. LINK ще продължи да бъде полезен, тъй като в мрежата на Ethereum се разработват все по-сложни dApps.

През последната година цената на Chainlink се увеличи над два пъти, тъй като състоянието му се повиши заедно с перспективата за одобрение на Ethereum ETF. Инвеститорите биха могли да очакват скок от сегашната цена на LINK от около $13.43 до исторически максимум от $50, особено сега, когато ETF-ите са налични. В резултат на това Chainlink (LINK) може да се превърне в един от най-доходоносните проекти на пазара.

Raboo продължава да се разширява във фазата на предварителните продажби

Представяме ви Raboo, най-новата AI меме крипто валута, създадена, за да събере на едно място ревностна група от меме ентусиасти с най-съвременните възможности на SocialFi и AI. Любителите на меме монети бяха развълнувани от Raboo ($RABT), която е създадена с най-съвременна технология и предлага ранни перспективи за придобиване на токени и инициативи за спечелване на награди. Това вълнение беше очевидно още преди официалното стартиране. Повече от 3,000 притежатели на RABT ще имат възможност да се включат в забавни дейности, които създават мемета, като участват в конкурси, в които успехът отключва награди и реална стойност.

Иновативният инструмент за изкуствен интелект на Raboo, Rabooscan, е готов да преобърне екосистемата на мемо монетите. Тази единствена функция може да е причина тя евентуално да се нареди сред 20-те най-добри криптовалути на 2024 г. Rabooscan търси в социалните медии най-новите мемета с помощта на най-съвременна технология за изкуствен интелект, след което оценява всеки от тях според набор от стандарти, за да събере обширна информация. След това с тези данни се създават мемета, генерирани от AI.

Понастоящем в етап 4 на предварителната продажба ERC-20 токенът на Raboo се продава за $0.0048. С потенциал за експоненциален растеж след листването на големите борси, анализаторите очакват 233% увеличение по време на фазата на предварителна продажба. Това е обещаващо развитие за проницателните инвеститори, които търсят перспективи за висока доходност на бързо променящия се пазар на криптовалути.

Заключение

Търсенето на нови възможности на крипто пазара е безкрайно. Нагоре в списъка са три монети: STX, LINK и Raboo, като Raboo все още е най-уникалната. Въпреки че все още е във фазата на предварителна продажба, меме монетата вече представя начини за печелене. Освен това анализаторите прогнозират, че $RABT може да скочи с 10,000%, след като се листне на големите борси.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.