Home

Милионер в Шиба Ину, който спечели $1 милиона с SHIB и DOGE, твърди, че купува този токен, изграден на Етериум

28.07.2024 8:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милионер в Шиба Ину, който спечели $1 милиона с SHIB и DOGE, твърди, че купува този токен, изграден на Етериум

Един инвеститор в Shiba Inu (SHIB), който натрупа впечатляващите $1 милион чрез търговия с SHIB и DOGE, наскоро влезе в заглавията на вестниците с нов инвестиционен избор.

Този опитен крипто търговец сега се е насочил към нов токен, базиран на Етериум – RCO Finance (RCOF), който предизвиква значително вълнение в етапа на предварителната си продажба.

В тази статия е разгледано защо този милионер от Шиба Ину се насочва към RCOF и какво го прави убедителна инвестиционна възможност.

Инвеститорът от Shiba Inu се насочва към RCO Finance (RCOF), след като инвестира в SHIB и DOGE

Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) бяха любимците на пазара на меме монети, като всяка от тях донесе впечатляваща възвръщаемост на ранните инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на SHIB е $0.00001681, което отразява 2.2% спад през последните 24 часа и забележителното 115% увеличение през последната година.

По подобен начин Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.1296, което показва спад от 3.2% през последния ден и 70% увеличение през последната година.

Тези печалби подчертават потенциала за значителни печалби в крипто пространството, особено за тези, които са били стратегически настроени в инвестициите си.

Въпреки това, въпреки значителния успех с SHIB и DOGE, инвеститорът измести фокуса си към RCO Finance (RCOF). Понастоящем в етапа на предварителна продажба, RCOF представлява примамлива възможност със своите иновативни характеристики и обещаваща ценова траектория.

Предварителната продажба на RCOF е структурирана на етапи, като токените се предлагат на все по-високи цени. Понастоящем цената на токена е $0.01275, а настоящият етап на предварителна продажба бързо се разпродава. Около 28 милиона токена все още трябва да бъдат добавени към общо 98 милиона, които са били заделени за продажба на този етап.

На следващия етап се очаква цената на токена да се повиши със 169% до $0.0343, след това до $0.0558 на третия етап на предварителна продажба, до $0.0777 на четвъртия етап на предварителна продажба и до $0.2142 на последния етап на предварителна продажба.

След приключването на предварителната продажба очакваната цена на листване се прогнозира между $0.4 и $0.6, което предлага до 3,000% възвръщаемост за тези, които купуват в настоящия етап на предварителна продажба. Тази значителна потенциална печалба би могла да бъде основният фактор, който стимулира интереса на инвеститорите към RCOF.

Инвеститорът в SHIB смята, че RCO Finance има по-добри случаи на използване освен предложението за стойност на RCOF

Токенът RCOF е собственият токен на RCO Finance – задвижвана от изкуствен интелект децентрализирана платформа за търговия, представляваща новаторска промяна в пейзажа на търговията и инвестициите.

За разлика от традиционните платформи, RCO Finance позволява на потребителите да инвестират директно в реални активи (RWA) като акции, ETF-и и облигации, използвайки криптовалути. Тази директна собственост елиминира посредниците като брокери и попечители и досадния процес на конвертиране на фиат в криптовалута, като намалява разходите за транзакции и повишава прозрачността.

Една от отличителните характеристики на RCO Finance е нейната платформа, изцяло базирана на изкуствен интелект и ML. Платформата използва усъвършенствани алгоритми и машинно обучение за подобрения в реално време и по-бързо изпълнение на сделките без човешка намеса, като елиминира рисковете, свързани с човешката търговия.

В основата си платформата разполага с роботизиран съветник с AI, който предлага персонализирани инвестиционни стратегии въз основа на индивидуалните финансови цели. Това прави тези финансови съвети достъпни, без да са необходими традиционни финансови съветници.

RCO Finance също така предлага децентрализирана търговия с деривати чрез своето предложение за предварителни деривати (Pre-Derivatives), включително опции, фючърси и суапове. Тази функция е изградена на базата на сигурна блокчейн инфраструктура, гарантираща прозрачност в рамките на DeFi екосистемата.

Интегрирането на изкуствен интелект в платформата както в инструментите за търговия, така и в цялостно одитирания смарт договор гарантира, че потребителите се възползват от високоефективно, сигурно и удобно за ползване търговско изживяване.

Искате ли да се присъедините към милионера Шиба Ину? Купете токена RCOF сега за максимална възвръщаемост

За тези, които искат да тръгнат по стъпките на милионера в Шиба Ину, инвестирането в RCOF може да представлява интересна възможност. Етапите на предварителна продажба предлагат изключителен шанс да си осигурите RCOF токени на малка част от потенциалната им цена на борсата, като възвръщаемостта може потенциално да достигне до 3,000%.

Участието в предварителната продажба позволява на инвеститорите да се възползват от нарастващия интерес към екосистемата на RCO Finance. Тъй като токенът RCOF продължава да набира популярност и стойността му се повишава през етапите на предварителната продажба, ранните инвеститори могат да извлекат значителни ползи.

Със своето уникално предложение за стойност, усъвършенствана технология и значителен потенциал за растеж, RCO Finance (RCOF) представлява убедителна инвестиционна възможност.

Не пропускайте шанса да се присъедините към милионерите на Шиба Ину и да осигурите позицията си в този обещаващ проект.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете страницата на предпродажбата на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.