Home

ИЗВЪНРЕДНО: Речта на Доналд Тръмп на Биткойн конференцията настъпи

27.07.2024 23:06 4мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ИЗВЪНРЕДНО: Речта на Доналд Тръмп на Биткойн конференцията настъпи

Моментът, който повечето крипто инвеститори очакваха с нетърпение през последните няколко седмици - основната реч на Доналд Тръмп по време на Биткойн конференцията в Нашвил, САЩ.

Това е първата поява на Тръмп на крипто конференция и е от значение поради вероятното въздействие, което може да окаже върху пазарите.

Речта му следва тази на Робърт Кенеди младши, който вчера по време на своето изказване сподели, че планира сериозна инвестиция в Биткойн, ако бъде избран за президент. Той иска да превърне BTC в резервна валута за САЩ, като закупи общо 4 милиона BTC (500 BTC на ден).

Освен че ще говори, Тръмп организира набиране на средства чрез събитие, като цените на билетите достигат до над $844,000. Дейвид Бейли, главен изпълнителен директор на BTC Inc. и организатор на конференцията, подчерта нарастващото съответствие между Биткойн индустрията и политическата позиция на Тръмп.

По време на своето президентство Тръмп открито критикуваше водещата криптовалута. През юли 2019 г. той заяви, че “не е фен” на Биткойн и други криптовалути, твърдейки, че стойността им “не се основава на нищо“ и че нерегулираните криптоактиви могат да улеснят незаконни дейности като трафика на наркотици. В интервю за Fox през 2021 г. той обяви BTC за “измама“ и изрази предпочитанията си към американския долар като основна световна валута.

Бившият президент обаче промени възгледите си, най-вероятно за да привлече вниманието на крипто общността. Сега стратегиите на кампанията му включват приемане на крипто дарения, обещание да сложи край на “войната срещу криптовалутите“ на президента Джо Байдън и застъпничество за това бъдещият добив на Биткойн да се извършва на територията на САЩ.

Известно е, че крипто пазарът се влияе от коментарите на влиятелни хора като Доналд Тръмп и Илон Мъск, което прави речта на бившия президент изключително важна за крипто средите.

Ето някои от ключовите му твърдения:

  • Той заяви, че в бъдеще Биткойн може да изпревари златото и че BTC “ще стигне до Луната“.
  • Тръмп каза също, че една от причините да се появи на конференцията е, че иска Америка да бъде първа в сектора, защото Китай или други държави биха могли да завладеят индустрията.
    Той сподели: “Искаме да сме първите, които ще възприемат технологията
  • Бившият президент разкри и намеренията си да увеличи капацитета на страната за производство на електроенергия, така че САЩ да си осигурят предимство: “Нуждаем се от огромно количество електроенергия в страната, за да доминираме, и ще го направим… Ще използваме изкопаеми горива, за да създаваме електроенергия“.
  • Тръмп също така разкритикува електромобилите и заяви, че ще редуцира тяхната употреба при евентуален негов мандат.
  • Той добави: “Ще създадем огромно електричество за технологиите за изкуствен интелект и крипто технологиите, за да се конкурираме с Китай
  • Според него САЩ ще бъде глобална крипто столица.
  • Тръмп вярва, че ако демократите спечелят изборите, те ще се държат порочно с крипто хората, заявявайки че последните избори са били фалшифицирани.
  • Той също така агитира: “Бог да благослови всички, които участват в BTC света
  • Според Тръмп Камала Харис е против криптовалутите и е по-лош вариант от Джо Байдън.
  • Биткойн означава свобода и независимост от правителството и контрола, репресиите на администрацията на Байдън и Харис срещу крипто и Биткойн са погрешни, а настоящият президент е най-лошия в историята на Америка
  • Тръмп добави: “В деня, в който встъпя в длъжност, анти-крипто кръстоносният поход… ще приключи.
  • Той също така заяви, че ще уволни Гари Генслер в първия си ден ако стане президент.
  • Бившият президент незабавно ще назначи крипто съвет и твърди, че в САЩ никога няма да има CBDC.
  • Тръмп: “Тази администрация предизвика най-голямата инфлация в историята на страната ни: Ще имаме огромен бум в икономиката ни. а фондовият пазар върви нагоре, защото хората мислят, че ще бъдa преизбран.

Ако спечелим, тази страна ще преживее такъв ръст, какъвто никога не е преживявала… Ще вдигнем работниците и ще възнаградим успеха, няма да го наказваме…“
„Ще направя Америка най-доброто място за създаване на крипто бизнес… Ще сложим край на инфлацията и ще го направим бързо… Ще прекратя третата световна война.

Тръмп заяви:

В момента се очаква да се появи нова световна икономика: Имаме повече течно злато под краката си от всяка друга държава в света… Ще бъдем безспорен лидер в BTC добивa.“
Биткойн и криптовалутите ще развият икономиката ни… Правителството на САЩ е сред най-големите притежатели на BTC… почти 210,000 BTC токена. Правителството наруши правилото Никога не продавайте своя Биткойн“

Той добави:

Ще спра продажбата на конфискуван Биткойн от правителството на САЩ… Ще бъда президентът, който подкрепя Биткойн и от който Америка има нужда… Ще ви освободя и ще ви позволя да спечелите, да спечелите, да спечелите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Доналд Тръмп направи първата си поръчка с Биткойн в заведение в Ню Йорк

Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Републиканската партия, се прочу с това, че стана първият бивш президент на САЩ, извършил транзакция с водещата криптовалута.

19.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Робърт Кийосаки: Цената на Биткойн ще се повиши след намаляването на лихвените проценти

Известният автор на книгата *Богат татко, беден татко* Робърт Кийосаки смята, че Биткойн е на прага на голямо увеличение на цената след решението на Федералния резерв да намали лихвените проценти.

19.09.2024 11:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.