Home

Algotech (ALGT) и Bittensor може да изпреварят Tron (TRX) през август след интерес от страна на хедж фондовете

26.07.2024 16:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech (ALGT) и Bittensor може да изпреварят Tron (TRX) през август след интерес от страна на хедж фондовете

Пазарът е в очакване, тъй като Algotech (ALGT) и Bittensor (TAO) се очертават като претенденти да надминат Tron (TRX) през август.

Тази промяна на пазара съвпада с повишения интерес от страна на хедж фондовете към тези иновативни проекти, които потенциално могат да променят пейзажа на цифровите активи.

Tron (TRX) е устойчив над $0.13 въпреки пазарните промени

Tron (TRX) запази позицията си в топ 20 на криптовалутите за продължителен период от време. Признат заради ефективните си транзакции и функциите на смарт договорите, Tron (TRX) си спечели отдадени последователи. Въпреки това последните пазарни промени показват, че Tron може би отстъпва част от своята привлекателност на по-нови, по-изобретателни начинания.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Tron (TRX) демонстрира устойчивост в условията, като към момента на писане на статията се търгува на малко над $0.13. С пазарна капитализация от $11.8 милиарда тя заема 11-о място сред криптовалутите. Въпреки че наскоро преживя 2% повишение, движението на цената на Tron (TRX) остава забавено в сравнение с колегите му.

Техническият анализ сигнализира за сложен сценарий за Tron (TRX). Стохастичния осцилатор показва избледняващи зелени барове, което вероятно показва отслабване на възходящата инерция. За разлика от него, средният индекс на посоката (ADX) постоянно намалява на ниво 23.61, което предполага липса на ясна тенденция. Освен това близостта на MACD до сигналната линия предполага предстояща фаза на консолидация за актива.

Мрежовата активност на Tron показва сила, регистрирайки повече от 8.1 милиарда транзакции. Въпреки това се наблюдава забележима промяна в настроенията на инвеститорите. Неотдавнашното мечо пресичане на MACD, първото от повече от месец и половина насам, може да показва началото на низходяща тенденция. Този технически сигнал, съчетан с особено отрицателните проценти на финансиране, отразява нарастващото чувство на песимизъм сред търговците по отношение на краткосрочния потенциал на Tron (TRX).

Bittensor (TAO) гледа към нива на съпротива от $370 и $430

Тъй като пазарната несигурност натежава върху Tron, Bittensor (TAO) се очертава като сериозен претендент. Проектът, посветен на създаването на децентрализирана мрежа за машинно обучение, предизвика интерес сред инвеститорите и хедж фондовете. Неотдавнашният ценови скок на Bittensor (TAO), който се покачи от $217 до $331 в рамките на няколко дни, остави траен отпечатък на пазара.

Специалното предложение за стойност на Bittensor (TAO) е способността му да насърчава разработването и обмена на модели за машинно обучение в децентрализирана мрежа. Тази иновативна стратегия за AI привлече вниманието на проактивни хедж фондове, предвиждащи доходоносни възможности в тази нововъзникваща област.

Въпреки неотдавнашния ѝ скок, някои анализатори твърдят, че растежът на Bittensor (TAO) може да се сблъска с предизвикателства. С текущо съотношение на Шарп от 1.5, активът показва положителна, но не особено стабилна възвръщаемост, коригирана спрямо риска. В съчетание с настроенията, клонящи към неутралитет или леко мечи настроения сред заинтересованите лица от Bittensor (TAO), това означава, че инвеститорите проявяват предпазливост по отношение на бъдещото представяне на актива.

Техническите перспективи за Bittensor (TAO) остават положителни, тъй като той е излязъл от низходящ клиновиден модел, което е типично бичи показател. Ако тази тенденция се запази, Bittensor (TAO) може да се насочи към нивата на съпротива на приблизително $370 и $430. MACD показва бичи сигнал с разширяваща се хистограма, докато RSI се изкачи в свръхпокупна територия, като в момента е на 63.12.

Algotech (ALGT) инвестира $1.2 милиона в графични процесори H100, за да подсили двигателя за изкуствен интелект

В условията на ожесточена конкуренция между Tron и Bittensor за господство се появи нов претендент Algotech (ALGT), децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия. Инвеститорите и хедж фондовете са все по-привлечени от този проект, като забележителният успех на предварителната му продажба достигна 9,8 млн. долара.

Очарованието на Algotech (ALGT) се дължи на иновативния й подход към алгоритмичната търговия. Чрез използването на най-съвременни технологии и изкуствен интелект, Algotech (ALGT) се стреми да трансформира начина, по който търговците се ангажират с пазарите на криптовалути. Стремежът на платформата да предлага разнообразен набор от алгоритмични стратегии, заедно със стабилни инструменти за управление на риска, привлече вниманието на институционалните инвеститори, които търсят предимство в динамичния свят на крипто търговията.

Algotech (ALGT) наскоро разкри ангажимента си за усъвършенстване на своя двигател за изкуствен интелект, като инжектира значителна сума от $1.2 милиона в графични процесори H100. Очаква се този стратегически тласък да повиши производителността на платформата, като потенциално позиционира Algotech (ALGT) пред ключови играчи като Tron и конкуренти като Bittensor.

Токеномиката на Algotech представлява примамлива възможност за инвеститорите. С общо предлагане на 350 милиона токена Algotech (ALGT) и очаквана стартова цена от $0.15 проектът притежава значителен потенциал за растеж. Системата за възнаграждение на платформата, предлагаща на потребителите възможност да получат част от печалбата въз основа на инвестицията си, предизвика интерес както сред индивидуалните, така и сред институционалните инвеститори.

Научете повече:
Посетете предпродажбата Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.