Home

Кандидат за сената държи по-голямата част от богатството си в криптовалути

25.07.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кандидат за сената държи по-голямата част от богатството си в криптовалути

Джон Дийтън, основател на CryptoLaw и виден привърженик на XRP, е един от значимите претенденти в надпреварата за Сената на Масачузетс, който се изправя срещу сенатор Елизабет Уорън.

Дийтън, представител на Републиканската партия, е известен със сериозните си крипто авоари, включително Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Solana (SOL) и XRP. Неотдавнашните му финансови разкрития сочат, че приблизително 80% от богатството му е инвестирано в Биткойн и свързани с него активи.

Обширният крипто портфейл на Дийтън е в съответствие със застъпничеството му спрямо дигиталните валути, което рязко контрастира с позицията на сенатор Уорън. Tя е изявен критик на сектора на криптовалутите, като съсредоточава усилията си върху регулирането и ограниченията.

Кампанията на Дийтън получи значителна подкрепа от крипто общността, включително принос от съоснователите на Gemini Камерън и Тайлър Уинкълвос, които дариха BTC на стойност $500,000 за кандидатурата му. Те разглеждат Дийтън като важен съюзник в противодействието на анти-крипто политиките на Уорън.

Кампанията на Дийтън е подкрепена и от неговата про-крипто позиция, докато позицията на Уорън често е била враждебна към индустрията на дигиталните активи. Тези избори се разглеждат като ключови за бъдещето на крипто регулирането в САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето кога Чанпен Джао от Binance ще бъде пуснат на свобода

Бившият главен изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао е близо до края на четиримесечната си присъда в затвора, като според Федералното бюро за затворите на САЩ освобождаването му е насрочено за 29 септември.

16.09.2024 21:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн: Сериозен спад на транзакциите през изминалата седмица

Биткойн транзакциите отбелязаха значителен спад между 8 и 11 септември, като намаляха от 909,000 на 412,000.

16.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Как вървят залозите за президентските избори в САЩ в Polymarkets?

Polymarket, децентрализирана платформа за прогнози, привлече залози за близо $1 милиард за изхода от президентските избори в САЩ през 2024 г.

16.09.2024 19:01 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира значително намаляване на лихвените проценти на Фед и сътресения на пазара

Известният криптоаналитик, познат като “Doctor Profit” направи смели прогнози за предстоящата среща на Федералния резерв на 18 септември.

16.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.