Home

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

24.07.2024 16:32 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

Потопете се в прегледа на тези скрити скъпоценни камъни, които носят доста обещания. Открийте кои монети може да са готови да направят значителен напредък и да привлекат интереса на далновидните инвеститори.

Предварителната продажба на CYBRO надхвърля $1.4 милиона: Един от милион инвестиционни възможности за следващия GEN DeFi

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърля $1.4 милиона. Тази DeFi платформа от следващо поколение предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им при всякакви пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични на цена за предварителна продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

В друга вълнуваща актуализация CYBRO въведе реферална програма. Тя предлага 12% комисиони от покупките на токени от преки реферали, 3% от реферали от второ ниво и 2% от реферали от трето ниво. Възнагражденията се разпределят ежеседмично в USDT, а използвалите рефералния линк получават двойни CYBRO точки при първия си депозит.

Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни възнаграждения за стейкинг дейности, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране, както и на стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 64 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

Solana е готова за растеж въпреки последните спадове

Solana (SOL) показа забележителна устойчивост на фона на пазарните спадове, като се колебае между $159 и $197. Индикаторите сочат, че биковете скоро може да надделеят над мечките. Монетата се движи стабилно нагоре, като 10-дневната средна стойност е около $174. Очевидни са бичи модели с едномесечно увеличение от около 37% и значителен шестмесечен скок от над 100%. Ако SOL преодолее съпротивата си при $210 и се насочи към следващото ниво при $248, може да видим ръст от над 25%. С настоящите модели, които повтарят бичите тенденции от 2021 г., потенциалът на Solana за растеж изглежда силен.

Aptos (APT) очаква бичи пробив въпреки колебанията на пазара

Aptos (APT) показва признаци на потенциален растеж въпреки неотдавнашните спадове на пазара. Търгувайки се между $6.87 и $7.81, тя тества най-близката съпротива на $8.15. Ако я пробие, може да се насочи към следващата съпротива на $9.08. Текущата цена е близо до простите пълзящи средни, което показва възможна възходяща промяна. С индекс на относителната сила (RSI) от 47,86 монетата не е нито прекупена, нито препродадена. Едномесечното изменение на цената е с почти 5% нагоре, което предполага нарастващи бичи настроения. Ако биковете поемат контрола, може да видим печалби от около 15-20% от текущите нива.

Optimism (OP) се подготвя за потенциален бичи ръст

Optimism (OP) показа известна устойчивост на фона на пазарните сътресения, като в момента се търгува между $1.79 и $2.06. Биковете показват признаци на набиране на сила с неотдавнашно седмично увеличение на цената от над четири процента и месечно увеличение от почти десет процента. Ако OP успее да пробие най-близката съпротива при $2.16, потенциално може да се насочи към второто ниво на съпротива около $2.43, отбелязвайки възможна печалба от около двадесет процента от долния си ценови диапазон. Индикаторите са смесени, но има потенциал за възходящо движение, ако пазарните настроения станат по-бичи.

Avalanche (AVAX) е готова за растеж на фона на пазарните колебания

Въпреки някои спадове, Avalanche (AVAX) показва сила. Цената на монетата в момента се движи между $28.31 и $35.01, като през изминалата седмица е нараснала със 7.6%, а през последния месец е скочила с 20.27%. Най-близката съпротива е на $37.37, ниво, което може да бъде пробито скоро, ако инерцията продължи. Ако го преодолее, следващата цел е $44.08, което показва потенциално покачване с над 20%. Със своя RSI на 54.41 и стохастичен показател на 82.46, AVAX показва, че все още не е свръхкупен и има възможност за растеж. Десетдневната плъзгаща се средна е $29.24, което предполага, че вече има възходяща тенденция. Възможно е мечките да губят инерция, подготвяйки почвата за биковете.

Заключение

SOL, APT, OP и AVAX може да имат по-малък непосредствен потенциал, но CYBRO предлага несравними възможности. Тази усъвършенствана DeFi платформа осигурява агрегиране на доходността с помощта на изкуствен интелект върху блокчейна Blast. Инвеститорите се възползват от изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. CYBRO гарантира превъзходно потребителско изживяване с безпроблемни депозити и тегления и дава приоритет на прозрачността, съответствието и качеството. Набирайки силен интерес от крипто китовете и влиятелните личности, CYBRO се откроява като обещаващ проект.

Сайт: https: //cybro.io
Twitter: https: //twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.